Informasjonskveld og auditions: New York Film Academy

KILROY, Oslo
Informasjonskveld og auditions: New York Film Academy
Drømmer du om en karriere innen film, fotografering, redigering, manusskriving, journalistikk, spilldesign eller animasjon? Kan du kanskje se for deg å jobbe som skuespiller innen film, TV eller teater?

Nå har du sjansen til å møte representanter fra New York Film Academy og få informasjon om studiene og kursene de tilbyr. NYFA har avdelinger i både New York og Los Angeles, og har en lang liste med tidligere studenter som nå har en lysende karriere i blant annet film- og TV-bransjen. 

Dersom du vet hvilken linje du vil søke på er dette også din mulighet til å ha en audition. Ved å ha en audition eller å vise fram portfolioen din vil du også bli vurdert for et talentbasert stipend med verdi opp mot 10.000 - 15.000 dollar per år (avhengig av program).

TID OG STED

Dato: Tirsdag 31. januar
Sted: KILROY, Kirkegata 32, 0153 Oslo
TidAuditions og vurdering av portfolio fra 16.00-19.00.
Informasjonskveld fra 19.00-20.00

PROGRAM

16.00 - 19.00: Auditions for Acting for Film & Musical Theatre-studenter og vurdering av portfolio for andre programmer. 15. minutter hver (se nedenfor hva du må gjøre for å kunne komme på audition).

19.00 - 20.00: Representanter fra NYFA vil være tilstede for å snakke med interesserte studenter, og svare på spørsmål om studiene de tilbyr i New York og Los Angeles.

NB! Det er begrenset antall plasser, vennligst registrer deg for å sikre deg en plass. Vær også oppmerksom på at du må ha søkt plass på NYFA for å få komme på audition.

AUDITIONS OG VURDERING AV PORTFOLIO:

Audition er for deg som drømmer om å stå foran kameraet som skuespiller eller på scenen som musikalstjerne. Auditions er for alle programmer i New York og Los Angeles med ett års varighet eller mer.

Du vil også få sjansen til å få portfolioen din vurdert dersom du er interessert i manusskriving, spilldesign, animasjon, filmproduksjon eller fotografi. NYFA vil vurdere portfolioen til alle som er interessert i programmer utover skuespill og musikalsk teater som fører til en grad (enten Associate of Fine Arts, Bachelor of Fine Arts, Master of Fine Arts eller Master of Arts).

Hver audition vil vare i 15 minutter og du vil også bli vurdert opp mot det talentbaserte stipendet. På grunn av tidsbegrensninger kan maks 12 personer komme på audition 31. januar, og det kan derfor lønne seg å melde seg på så snart som mulig.

Det er viktig å understreke at Lånekassen dessverre ikke støtter studier eller kurs ved NYFA. Likevel kan man motta økonomisk støtte fra lærestedet på opptil US$15.000 per år. Audition/vurdering av portfolio og søknadsavgift koster US$100 (ca. kr. 750,-).

Dersom du ønsker å komme på audition 31. januar må du kontakte en studieveileder som vil hjelpe deg med registreringen og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Våre studieveiledere kommer også til å ta direkte kontakt med alle som registrerer seg her for å kartlegge dine behov.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen! 

Les mer om New York Film Academy her.

Her kan du lese om andre nordmenn som har gått på NYFA.

Registrer deg for eventet

 

 

 

Registrer
Contact