Utdanningsmesse - KILROY live 2017

Håndverkeren, Oslo
Utdanningsmesse - KILROY live 2017
Hold av mandag 4. september og delta på vår utdanningsmesse KILROY live! Du får informasjon om studier og internship i utlandet, og kan møte representanter fra 32 læresteder fra 7 land, samt våre studieveiledere, ANSA og Lånekassen. Husk å forhåndsregistrere deg her på hjemmesiden for sjansen til å vinne et reisegavekort på 2.000,-.

Vi har invitert utenlandske læresteder og partnere til KILROY live 2017. Sammen med studieveiledere fra KILROY, vil lærestedene guide og inspirere deg til ditt studieopphold i utlandet. Du får også muligheten til å snakke med våre studieveiledere om internship.

Denne dagen kan være første skritt på veien til et begivenhetsrikt studieopphold eller et lærerrikt internship i utlandet. Økonomi i USA, reiseliv i Australia, mediefag i England - mulighetene er uendelige. Foreløpig får vi besøk av 32 læresteder fra 7 forskjellige land, men listen oppdateres frem til 5. september. Du kan også møte representanter fra ANSA og Lånekassen.

I tillegg til å møte studieveiledere og utenlandske samarbeidspartnere, vil det i løpet av dagen holdes inspirerende foredrag. Hvem og når ser du nedenfor.

TID OG STED

Dato: Mandag 4. september 2017
Sted: Håndverkeren kurs- og konferansesenter, Rosenkrantz gate 7, 0159 Oslo (se kart) (OBS! Inngang fra Kristian IV's gate).
Tid: 16.00-19.00
Inngang: GRATIS

FORHÅNDSREGISTRERING

Ved forhåndregistrering her på vår hjemmeside er du også med i trekningen om et reisegavekort til en verdi av 2.000,-. Trekningen foretas dagen etter eventet, og vinneren blir annonsert på våre hjemmesider og kontaktet per e-post. Du forhåndsregistrerer deg nederst på denne siden.

FOREDRAG

Du kan få med deg en rekke spennende foredrag under årets KILROY live. Blant annet kommer den gjenvalgte ANSA-presidenten Ole Kristian Bratset og snakker om studier i utlandet. Lånekassen vil også holde en presentasjon. 

16:15 - 16:45: Studieveiledere fra KILROY snakker om vår veiledningstjeneste, og muligheter for internship i utlandet.

17:00 - 17:30: ANSA-president Ole Kristian Bratset snakker om å studere i utlandet.

17:45 - 18:05: Presentasjon fra Lånekassen

LÆRESTEDER

Under finner du en oversikt over hvilke utenlandske læresteder som vil delta. Møt de på KILROY live 4. september 2017. Listen oppdateres forløpende etterhvert som våre samarbeidspartnere blir bekreftet til eventet.

Australia:

New Zealand:

USA:

Canada:

Singapore:

Kina:

England:

HVA VIL JEG FÅ INFORMASJON OM?

På denne inspirasjonskvelden vil du blant annet få informasjon om:

  • Søknadsprosessen og søknadsfrister
  • Hvilket universitet som kan passe for deg
  • Forsikring for deg som er student i utlandet
  • Hvordan du finner et sted å bo
  • Hvordan du kan kjøpe billige flybilletter til ditt studiested
  • Hva du kan gjøre på fritiden i ditt studieland
  • Hvilke språkkunnskaper som kreves
  • Visum og Lånekassen

Dersom du ønsker å søke på studier i utlandet hjelper vi deg gratis gjennom hele prosessen.

Registrer deg for eventet

 

 

 

Registrer
Contact