Internshippprogram i Australia

Ofte stilte spørsmål om internship i Australia

Ofte stilte spørsmål om internship i Australia

Her kan du lese svarene på ofte stilte spørsmål om praksisplass/ internship i Australia

Når må jeg søke?

Jo tidligere, jo bedre! Vi ønsker at søkere sender inn CV, personlig brev og søknadsskjema senest åtte uker før ønsket startdato.

Vil jeg få lønn under internshipet? 

Nei. Alle internship/praksisplasser er ubetalte. Søkere må derfor være økonomisk i stand til å forsørge seg selv mens de er utplassert. 

Må internshipet begynne en spesiell periode?

Nei. Det begynner interns nesten hver mandag hele året. 

Hva er minimum/maximum varighet på internshipet?

Minimum varighet er 12 uker, og maximum er 26 uker. I noen tilfeller kan det arrangeres et kortere internship. 

Hvilket visum trenger jeg?

Vi anbefaler at du søker på et Working Holiday Visa (Subclass 417 eller 462). Ta kontakt for mer informasjon. Er du student i Australia og har et gyldig studentvisum kan du ta et internship i skoleferien. 

Hvordan kan jeg bo?

Mot en ekstra kostnad, kan vi hjelpe deg med å arrangere homestay eller et møblert bosted i komfortabel avstand til arbeidsplassen. 

Vil jeg få muligheten til å treffe andre interns i Australia?

Ja! Det arrangeres flere arrangementer i ukedagene og utflukter i helgene som gir deg muligheten til å bli kjent med andre interns. 

 

Har du lyst til å ta et internship i Australia?
Kontakt våre studieveiledere

 

Contact