• okt08

  5 gode grunner til å studere i USA

  Drømmer du om å oppleve den ultimate livsstilen som student i USA? Kunne du tenke deg å studere i New York, California eller kanskje på Hawaii?
  USA har i mange år vært et av de mest populære studielandene for nordmenn. USA kan friste med et stort utvalg av anerkjente læresteder, spennende studentbyer og ikke minst den unike amerikanske college atmosfæren mange bare har sett på film.

  Her er 5 gode grunner til hvorfor du bør studere i USA:


  1. Studiemuligheter Anerkjente læresteder
  USA er det landet i verden med flest universiteter på ranking listene over de 100 beste universitetene i verden. I Times Higher Education World University Rankings 2014/2015 var nesten halvparten av topp 100 universitetene amerikanske. På den nyeste kåringen til QS World University Rankings var hele 29 amerikanske universiteter representer... Les mer
 • okt05

  Studieveiledning i Trondheim

  Drømmer du om å studere i utlandet og bor i Trondheimsområdet? En av våre studieveiledere vil være på vårt kontor i Trondheim fredag 9. oktober og mandag til onsdag 12.-14. oktober. Benytt sjansen til å avtale studieveiledning!

  Våre studieveiledere har selv studert i utlandet og kan hjelpe til med å finne det lærestedet som passer best for deg. Under stud... Les mer
 • sep30

  Vurderer du å studere i California? Les om Belindas studiehverdag

  Av Even
  Høres det spennende ut å bo og studere i California? Det gjør Belinda! Hun tar nemlig en Bachelor of Business Administration ved California State University, San Marcos. Her kan du lese mer om studiehverdagen hennes i USA.

  Har du lyst til å lese enda mer om hvordan det er å leve og s... Les mer
 • sep11

  God stemning på årets KILROY live

  Av Silje
  Onsdag 9. september var hele 350 ungdom og studenter innom KILROY live på Håndverkeren i Oslo. Rett og slett et fantastisk oppmøte!

  Representanter fra 31 universiteter verden over var på plass for å svare på spørsmål, bli kjent med potensielle studenter og inspirere til studieopphold i utlandet. 

  Foran en fullsatt sal holdt ANSA-presid... Les mer
 • sep10

  Studér i California med start allerede i januar 2016

  Av Even
  Grip muligheten til å studere i solfylte California! I USA er det mulig å starte på studier i januar og august. Søknadsfristen for Santa Barbara City College er 1. oktober og begynner nå å nærme seg med stormskritt.

  Santa Barbara City College ligger rundt 1,5 time nord for Los Angeles og har en flott beliggen... Les mer
 • aug25

  8 grunner til at et studieopphold i utlandet kommer til å snu opp ned på livet ditt

  Av Even
  1. Trangen til å reise og utforske har kommet for å bli Når du først har fått en smakebit av verden rundt deg vil du aldri være helt tilfreds med livet i lille Norge. Å reise er ikke noe du blir ferdig med. Din nyoppdagede wanderlust forsvinner aldri.Les mer
 • aug17

  Disse universitetene kan du møte på KILROY live

  Vi har invitert utenlandske læresteder og partnere til KILROY live 2015. Sammen med studieveiledere fra KILROY, vil lærestedene guide og inspirere deg til ditt studieopphold i utlandet. Du får også muligheten til å møte eksperter på internship og sportsstipend i USA, samt Lånekassen og representanter fra ANSA.

  LÆRESTE... Les mer
 • aug12

  7 steder der du kan studere på stranden

  Når du skal begynne å studere har du to valg: du kan ta fatt på studiene hjemme i Norge eller du kan flytte til utlandet for å studere der. Spør du oss er valget enkelt; for hvorfor skulle man ville sitte inne på en dunkel lesesal i Norge, når man har muligheten til å sitte på en strand og studere i utlandet! 

  Vi har laget en liste o... Les mer
 • aug03

  4 mastergrader innen bærekraftig utvikling du kan studere i utlandet

  Har du lyst til å bygge videre på bachelorgraden din med en master som fokuserer på miljø og bærekraftig utvikling? Denne typen kompetanse blir stadig mer etterspurt i arbeidsmarkedet, og kan derfor bidra til å gjøre deg mer attraktiv som arbeidstaker. Dette er dessuten et kjempespenne... Les mer
 • jul16

  Fikk du ikke studieplass i Norge?

  I Norge er det tøff kamp om de mest populære studiene, og kanskje opplevde du å ikke komme inn på førstevalget ditt ved årets opptak. Ikke fortvil. Du kan fortsatt søke på drømmestudiet i utlandet!

  Dersom du ikke fikk plassen du hadde håpet på i Norge gjennom Samordna Opptak, og du nå vurderer å søke deg til utlandet, er det fortsatt mulig å søke ... Les mer
Contact