• jul27

  Ta 1-2 semestre i Australia med studiestart i september

  Av Aurora
  Har du ikke studieplass i Norge til høsten, eller kanskje du har lyst til å reise og samtidig få studiepoeng for fag du er interessert i? Det er fortsatt mulig å søke enkeltfag ved Bond University i Australia med oppstart i september og januar, og vi hjelper deg med hele søknadsprosessen

  Et bredt fagtilbud gir store valgmuligheter Med study abroad ved Bond University har du muligheten til å velge fag fra flere spennende fagretninger. Er du for eksempel interessert i film og TV, business, juss, journalistikk, kriminologi, kommunikasjon, internasjonale relasjoner, psykologi eller idrettsvitenskap kan du få mye spennende ut av et semester her. Det er mulig å ta fag både på bachelor- og mastergradsnivå, men det avhenger av at du fyller evt. krav til forkunnskaper og fagene passer timeplanmessig.<... Les mer
 • jul19

  Realiser studiedrømmen din i utlandet

  Kom du ikke inn på førstevalget i Norge? Det behøver ikke nødvendigvis å være et stort problem. At det er tøff konkurranse om enkelte studier i Norge betyr nemlig ikke at det er like vanskelig å komme inn på drømmestudiet andre steder.

  Mange opplever at det er lettere å komme inn på drømmestudiet i utlandet fordi utenlandske universiteter... Les mer
 • jul19

  Fikk du ikke studieplass i Norge?

  I Norge er det tøff kamp om de mest populære studiene, og kanskje opplevde du å ikke komme inn på førstevalget ditt ved årets opptak. Ikke fortvil. Du kan fortsatt søke på drømmestudiet i utlandet!

  Dersom du ikke fikk plassen du hadde håpet på i Norge gjennom Samordna Opptak, og du nå vurderer å søke deg til utlandet, er det fortsatt mulig å søke ... Les mer
 • jul12

  Slik skriver du et godt motivasjonsbrev

  Flere universiteter krever at du legger ved et motivasjonsbrev med søknaden din, og særlig i England, Canada og USA er dette ganske vanlig. For å gi deg best mulige forutsetninger til å skrive et godt motivasjonsbrev, har vi utarbeidet 10 nyttige tips:

  1. Motivasjonsbrevet trenger sjeldent å være lengre enn en A4-side, så fatt deg i ... Les mer
 • jun29

  Få ekstra studiestøtte og andre fordeler som studentrepresentant!

  Av Aurora
  Hvis du går med tanker om å ta 1-2 semestre i Australia gir Macquarie University i Sydney deg nå muligheten til å få en ekstra spennende studietid som studentrepresentant!

  Som studentrepresentant mottar du et stipend på 1000 AUD som blir trukket fra skolepengene dine, en Samsung Tabl... Les mer
 • apr28

  7 gode grunner til å studere i England

  Drømmer du om å tilbringe studietiden på et gammelt, ærverdig engelsk universitet eller på en moderne campus i hjertet av London? Her er 7 gode grunner til å studere i England.

  1. Høy kvalitet på utdanningen England har lange akademiske tradisjoner og kvaliteten på utdanningen er generelt veldig høy. Universitetene høster derfor høy a... Les mer
 • apr18

  Tor Kristian tok frie emner på study abroad i Canada

  Tor Kristian ønsket å oppleve studentlivet i en storby, og valget falt på Canadas hovedstad Ottawa. Over to semestre med study abroad tok han frie emner innen språk og ingeniørfag på Carleton University.

  1. Hva er grunnen til at du valgte denne utdanningen, og hvor langt har du kommet?
  Jeg valgte å studer... Les mer
 • apr14

  Vil du studere i utlandet allerede i sommer eller til høsten?

  Selv om fristen for å søke på studier i Norge gikk ut 15. april, er det fremdeles mulig å søke om studieplass i utlandet.

  Nesten alle samarbeidsuniversitetene til KILROY har rullerende inntak, og mange universiteter har mulighet til å ta imot søknader så lenge det er ledige plasser.

  ... Les mer
 • mar08

  10 merkelige amerikanske collegetradisjoner

  Når man putter flere tusen unge mennesker sammen på en skole og lar dem bli der i 3 til 5 år kommer det garantert til å begynne å skje merkelige ting etterhvert. Her er vår liste over noen av USAs sprøeste og kuleste collegetradisjoner. 

  1. Cadet vs. Civilian Snowball Fight - Snøballkrig på høyt nivå

  På Virginia Tec... Les mer
 • feb12

  Slik blir det billigere å studere i utlandet

  Av Aurora
  I Dagens Næringsliv kunne du for en tid tilbake lese om hvordan norske utenlandsstudenter aldri har hatt mer gjeld enn nå. Valutakursen gjør at det er dyrere for norske studenter å leve i utlandet, og at studiekostnadene blir høyere. Interessen er likevel fortsatt stor. Hos oss får du råd om hvordan utenlandsstudiet kan bli det best... Les mer
Contact