• apr22

  Mathias studerer business i Melbourne

  Vurderer du studier i utlandet? Les om hvordan det er å være student i Australia! Mathias studerer en Bachelor of Business ved Monash University i Melbourne. Monash er et anerkjent universitet som tilbyr mange ulike studiemuligheter. Her forteller Mathias om sin opplevelse: 

  Hvorfor valgte du Monash University? Grunnen til at valget falt på akkurat Monash er flere. Etter å ha vært på utveksling i USA på videregående, samt ett semester etter, ville jeg fortsette i utlandet, og helst i et annet engelskspråklig land. Australia ble da fort et alternativ. Med Monash som et annerkjent universitet og med akkurat det jeg ville studere, endte jeg opp her. Melbourne var også en by som for meg virket interessant, med et bredt internasjonalt miljø. I tillegg er den kåret til verdens beste by å bo i flere ganger!

  Hva er grunnen til... Les mer
 • mar29

  Vurderer du å studere på Hawaii? Les om Annies opplevelse!

  Venner fra hele verden, en studiehverdag på fantastiske Hawaii, og et semester hun aldri kommer til å glemme. Her kan du lese om Annie som studerte et semester på Hawaii Pacific University.
    Valget av universitet Jeg har hatt lyst til å studere et semester eller to i utlandet helt siden jeg var liten. Når jeg ble ferdi... Les mer
 • mar28

  Oscar-suksess for Bournemouth University

  Mer enn 60 tidligere Bournemouth University-studenter og ansatte var med på å lage de visuelle effektene i den Oscar-vinnende filmen Gravity.

  3D-effektene i filmen, som fikk Oscar for beste visuelle effekter, ble produsert ved det britiske studioet Framestore som nylig åpnet et produksjonssenter like i nærheten av Bournemouth Univer... Les mer
 • mar26

  Johanna studerer Management i Sydney

  Drømmer du om å studere i Australia? Svenske Johanna tar bachelorgraden sin i en av verdens beste studentbyer - Sydney. Her kan du lese om hennes erfaringer som student i Australia.
  Fra friår til studier Jeg heter Johanna, og jeg studerer for tiden en bachelorgrad i Management in Tourism på University of Technology Sydney.
  Les mer
 • feb12

  5 gode grunner til å studere i USA

  Drømmer du om å oppleve den ultimate livsstilen som student i USA? Kunne du tenke deg å studere i New York, California eller kanskje på Hawaii?
  USA har i mange år vært et av de mest populære studielandene for nordmenn. USA kan friste med et stort utvalg av anerkjente læresteder, spennende studentbyer og ikke minst den unike amerikanske coll... Les mer
 • jan06

  Vurderer du studier i USA eller Canada?

  Nord-Amerika er et mekka for den eventyrlystne. Som student i USA eller Canada kan du velge å oppleve alt fra snødekte fjell til varme og eksotiske strender. Amerikanere og kanadiere er kjent for å være vennlige og åpne, og det er derfor lett å komme i kontakt med folk.  

  Mange nordmenn velger å ta deler av eller hele utdanningen sin i Nord-Amerika. ... Les mer
 • des20

  KILROY education besøker australske universiteter

  Lurer du på hvordan det vil være å studere i Australia? Kristine fra KILROY education har nylig vært Down Under for å besøke flere læresteder som er populære blant norske studenter. Mange nordmenn velger å reise til Australia for å studere. Å være student handler ikke kun om å sitte på lesesalen - studietiden er en muligh... Les mer
 • des20

  Hvordan er det egentlig å studere i Australia? Kristine fra KILROY education forteller

  Kristine fra KILROY education har bodd og studert i Australia i tre år. Her forteller hun om sin studietid, og svarer på hvorfor hun anbefaler andre å oppfylle drømmen om å studere i utlandet.  

  Q: Hvorfor tror du så mange velger å studere ... Les mer
 • des13

  5 gode grunner til å studere i Australia

  Har du lyst til å studere i utlandet? Australia kan friste med universiteter i verdenstoppen, milelange strender, vakker natur, pulserende storbyer og mye, mye mer.
  Australia har blitt et svært populært studieland for nordmenn, og ifølge Lånekassen var det rundt 2000 norske studenter i landet per august 2013.  

  Her er 5 gode ... Les mer
 • des12

  Mats fra KILROY education forteller om sin studietid i Shanghai

  Leilighet i 39. etasje. Undervisning i mandarin. Studier på et av Kinas beste universiteter. En studiehverdag i en av verdens mest spennende storbyer - Shanghai. Høres dette ut som noe for deg?
  Mats fra KILROY education studerte på Fudan University i Kina i 2011. Her forteller han om sin st... Les mer
Contact