• nov09

  Vurderer du å studere i Australia? Les mer om Jons studietid

  Av Even
  Høres det spennende ut å studere i Australia? Det har Jon gjort! Han tok en dobbel Bachelor i International Business og International Relations ved Griffith University. Her kan du lese mer om hvordan hans studiehverdag var i Australia.

  1. Hva er grunnen til at du valgte denne utdanningen? Opprinnelig var jeg veldig usikker på hva jeg ville studere, men gjennom grundig research, samt innspill fra KILROY, kom jeg frem til det jeg anså som den perfekte utdanningen for meg.  

  Det var blant annet viktig for meg å velge en utdanning med et internasjonalt fokus som skulle både sikre gode jobbmuligheter, samt en sjanse til å jobbe over hele verden etter utdanningen. Dessuten følte jeg personlig at det egnet seg mer for meg å ta en dobbel bachelorgrad ettersom jeg interesserer meg ... Les mer
 • okt16

  8 tips for å få studielånet til å vare lenger

  Som student kan det være vanskelig å få økonomien til å gå opp i hverdagen. De 350 ekstra kronene studentene får over statsbudsjettet for neste år bidrar heller ikke til å gjøre situasjonen nevneverdig bedre. Vi har derfor satt opp en liste med sparetips som kan hjelpe deg med å få stipendet til å vare litt lenger:

  1.... Les mer
 • okt14

  Hva med å studere i Kina? Les om Tomas' studiehverdag

  Av Even
  Har du lyst på en helt annerledes studieopplevelse? Hvorfor ikke ta hele eller deler av utdannelsen din i Kina! Tomas studerer på Beijing University of International Business and Economics. Der tar han en Master in International Business. Les mer om Tomas' sine erfaringer her.

  Hva er grunnen til at du valgt... Les mer
 • okt08

  5 gode grunner til å studere i USA

  Drømmer du om å oppleve den ultimate livsstilen som student i USA? Kunne du tenke deg å studere i New York, California eller kanskje på Hawaii?
  USA har i mange år vært et av de mest populære studielandene for nordmenn. USA kan friste med et stort utvalg av anerkjente læresteder, spennende studentbyer og ikke minst den unike amerikanske college atm... Les mer
 • okt05

  Studieveiledning i Trondheim

  Drømmer du om å studere i utlandet og bor i Trondheimsområdet? En av våre studieveiledere vil være på vårt kontor i Trondheim fredag 9. oktober og mandag til onsdag 12.-14. oktober. Benytt sjansen til å avtale studieveiledning!

  Våre studieveiledere har selv studert i utlandet og kan hjelpe til med å finne det lærestedet som passer best for deg. Under stud... Les mer
 • sep30

  Vurderer du å studere i California? Les om Belindas studiehverdag

  Av Even
  Høres det spennende ut å bo og studere i California? Det gjør Belinda! Hun tar nemlig en Bachelor of Business Administration ved California State University, San Marcos. Her kan du lese mer om studiehverdagen hennes i USA.

  Har du lyst til å lese enda mer om hvordan det er å leve og s... Les mer
 • sep11

  God stemning på årets KILROY live

  Av Silje
  Onsdag 9. september var hele 350 ungdom og studenter innom KILROY live på Håndverkeren i Oslo. Rett og slett et fantastisk oppmøte!

  Representanter fra 31 universiteter verden over var på plass for å svare på spørsmål, bli kjent med potensielle studenter og inspirere til studieopphold i utlandet. 

  Foran en fullsatt sal holdt ANSA-presid... Les mer
 • sep10

  Studér i California med start allerede i januar 2016

  Av Even
  Grip muligheten til å studere i solfylte California! I USA er det mulig å starte på studier i januar og august. Søknadsfristen for Santa Barbara City College er 1. oktober og begynner nå å nærme seg med stormskritt.

  Santa Barbara City College ligger rundt 1,5 time nord for Los Angeles og har en flott beliggen... Les mer
 • aug25

  8 grunner til at et studieopphold i utlandet kommer til å snu opp ned på livet ditt

  1. Trangen til å reise og utforske har kommet for å bli Når du først har fått en smakebit av verden rundt deg vil du aldri være helt tilfreds med livet i lille Norge. Å reise er ikke noe du blir ferdig med. Din nyoppdagede wanderlust forsvinner aldri.Les mer
 • aug17

  Disse universitetene kan du møte på KILROY live

  Vi har invitert utenlandske læresteder og partnere til KILROY live 2015. Sammen med studieveiledere fra KILROY, vil lærestedene guide og inspirere deg til ditt studieopphold i utlandet. Du får også muligheten til å møte eksperter på internship og sportsstipend i USA, samt Lånekassen og representanter fra ANSA.

  LÆRESTE... Les mer
Contact