• des01

  Studier i utlandet? Vi har svarene du trenger!

  Spennende fag, nye vennskap, bedre karrieremuligheter, større nettverk, masse moro og minner for livet! Dette er bare et lite knippe av gode grunner til å studere i utlandet. 

  Nå synes egentlig ikke vi i KILROY at det å studere i utlandet skulle behøve så mye overbevisning. Hvem kan vel ikke tenke seg å reise til et annet land, stifte nye vennskap og oppleve en helt ny kultur, samtidig som man får en god utdanning, styrket sin CV og bygget et verdifullt nettverk?

  Det finnes så og si kun fordeler ved å studere i utlandet – enten det bare er for en kort periode eller over flere år. Ved å studere i utlandet vil du bli eksponert for flere nye impulser og du vil oppleve en positiv utvikling både faglig og personlig. Du vil lære å bli mer selvstendig, du vil få muligheten til å studere spennende fag som ikk... Les mer
 • nov24

  Studere i Australia - du kan fortsatt søke for februar 2017!

  Hvis du drømmer om å studere et halvt år i Australia, er det ennå ikke for sent å søke. Vi samarbeider med en rekke universiteter i Australia som tilbyr muligheten for å studere et halvår hvor du tar valgfrie fag og skreddersyr ditt eget semester.

  Dette er en flott mulighet for deg som ikke helt... Les mer
 • nov22

  Emma studerer på Blue Mountains i Australia

  Interessert i en karriere innenfor hotell, restaurant og turisme? Emma har reist til Australia for å ta en Bachelor of Business, International Event Management på Blue Mountains. Les hva hun har å fortelle her!

  1. Hva er grunnen til at du valgte denne utdanningen, og hvor langt har du kommet? Jeg er nå i min andre måned på ... Les mer
 • nov14

  8 fakta om sororities og fraternities i USA

  Hvis du har sett Bad Neighbours-filmene så vet du sannsynligvis allerede hva et sorority eller fraternity er. Nå er det riktig nok ikke helt sånn det foregår i virkeligheten, men disse søster- og brødreklubbene med greske bokstaver til navn har likevel en viktig plass i amerikansk campusliv.

  Et fraternity eller sorority er en... Les mer
 • nov11

  Laila forteller om sin studietid i Wellington, New Zealand

  Lurer du på hvordan det er å studere på New Zealand? Laila tar en Bachelor of Arts ved Victoria University of Wellington. Les mer om hennes studiehverdag her!

  1. Hva er grunnen til at du valgte denne utdanningen, og hvor langt har du kommet? Jeg valgte denne utdanningen fordi jeg er veldig gla i ... Les mer
 • okt17

  Studer sport & fitness i Australia

  Av Aurora
  Kunne du tenke deg å studere et år i Australia, og er du nysgjerrig på en karriere innen sport & fitness? Da er kanskje University of the Sunshine Coast sitt program ‘Diploma in Sport and Fitness’ perfekt for deg!

  Universitetet  University of the Sunshine Coast ligger nord for Brisbane, og er et lite universitet i området Sunshine Coast. De... Les mer
 • okt12

  Fortsatt mulig å søke på studier med oppstart i januar 2017

  Av Even
  Går du rundt med tanker om å studere i USA eller Canada? Du har muligheten til å starte allerede i januar 2017! Mange av våre samarbeidsskoler har rullerende opptak, og kan ta imot søknader tett imot studiestart så lenge det er ledige plasser.

  Blant lærestedene vi samarbeider med i USA og Can... Les mer
 • okt11

  10 grunner til å studere i Asia

  Av Aurora
  Studiemulighetene er mange, og utrolige opplevelser venter for deg som velger å studere i Asia. Når du benytter anledningen til å legge din utdanning på tvers av landegrensene begrenses ikke lenger utdannelsen din til klasserommet. Du har nå hele verden for dine føtter!

  1. Det er billig I Asia er det generelt rimeligere å leve, og du kan spise god... Les mer
 • aug25

  6 gode grunner til å studere i Canada

  Av Aurora
  Canada havner ofte i skyggen av USA, men det er ingen tvil om at ville og vakre Canada har ekstremt mye å by på for studenter som kommer hit, både faglig og sosialt. Her er 6 gode grunner til å søke studier i Canada!

  1. Lave kostnader  I Canada er kvaliteten på både utdanning og levestandard høy, mens kostnadene for internasjonale stude... Les mer
 • jul27

  Ta 1-2 semestre i Australia med studiestart i september

  Av Aurora
  Har du ikke studieplass i Norge til høsten, eller kanskje du har lyst til å reise og samtidig få studiepoeng for fag du er interessert i? Det er fortsatt mulig å søke enkeltfag ved Bond University i Australia med oppstart i september og januar, og vi hjelper deg med hele søknadsprosessen

  Et bredt fagtil... Les mer
Contact