• okt19

  Studier i Australia 2017? This is your Wake Up Call!

  Av Aurora
  Har du sovet i timen? Fristen for å søke studier i Australia med oppstart i februar er snart her. Vi hjelper deg med alt du trenger OG du får rabatt på fly – spar en tusenlapp og søk nå!

  Det aller beste med å søke studier gjennom oss, er at du ikke trenger å forholde deg til noen andre i søknadsprosessen. Dette hjelper vi deg med, når du søker studier i utlandet hos oss: 

  Veiledning: Vi tilbyr gratis veiledning fra våre erfarne studieveiledere, som selv har vært studenter i utlandet. Hjelp med søknadsprosessen: Vi hjelper deg også gratis med hele søknadsprosessen, holder kontakten med universitetet og sørger for at du får all informasjonen du trenger.  Forsikring: La oss ordne de kjedelige tingene. Vi samarbeider tett med forsikringsselskapet Gouda som har lang erfaring med å tilby forsikring til utenlandsstuden... Les mer
 • okt17

  Studer sport & fitness i Australia

  Av Aurora
  Kunne du tenke deg å studere et år i Australia, og er du nysgjerrig på en karriere innen sport & fitness? Da er kanskje University of the Sunshine Coast sitt program ‘Diploma in Sport and Fitness’ perfekt for deg!

  Universitetet  University of the Sunshine Coast ligger nord for Brisbane, og er et lite universitet i området Sunshine Coast. De... Les mer
 • okt12

  Fortsatt mulig å søke på studier med oppstart i januar 2017

  Av Even
  Går du rundt med tanker om å studere i USA eller Canada? Du har muligheten til å starte allerede i januar 2017! Mange av våre samarbeidsskoler har rullerende opptak, og kan ta imot søknader tett imot studiestart så lenge det er ledige plasser.

  Blant lærestedene vi samarbeider med i USA og Can... Les mer
 • okt11

  10 grunner til å studere i Asia

  Av Aurora
  Studiemulighetene er mange, og utrolige opplevelser venter for deg som velger å studere i Asia. Når du benytter anledningen til å legge din utdanning på tvers av landegrensene begrenses ikke lenger utdannelsen din til klasserommet. Du har nå hele verden for dine føtter!

  1. Det er billig I Asia er det generelt rimeligere å leve, og du kan spise god... Les mer
 • aug25

  6 gode grunner til å studere i Canada

  Av Aurora
  Canada havner ofte i skyggen av USA, men det er ingen tvil om at ville og vakre Canada har ekstremt mye å by på for studenter som kommer hit, både faglig og sosialt. Her er 6 gode grunner til å søke studier i Canada!

  1. Lave kostnader  I Canada er kvaliteten på både utdanning og levestandard høy, mens kostnadene for internasjonale stude... Les mer
 • jul27

  Ta 1-2 semestre i Australia med studiestart i september

  Av Aurora
  Har du ikke studieplass i Norge til høsten, eller kanskje du har lyst til å reise og samtidig få studiepoeng for fag du er interessert i? Det er fortsatt mulig å søke enkeltfag ved Bond University i Australia med oppstart i september og januar, og vi hjelper deg med hele søknadsprosessen

  Et bredt fagtil... Les mer
 • jul19

  Realiser studiedrømmen din i utlandet

  Kom du ikke inn på førstevalget i Norge? Det behøver ikke nødvendigvis å være et stort problem. At det er tøff konkurranse om enkelte studier i Norge betyr nemlig ikke at det er like vanskelig å komme inn på drømmestudiet andre steder.

  Mange opplever at det er lettere å komme inn på drømmestudiet i utlandet fordi utenlandske universiteter... Les mer
 • jul19

  Fikk du ikke studieplass i Norge?

  I Norge er det tøff kamp om de mest populære studiene, og kanskje opplevde du å ikke komme inn på førstevalget ditt ved årets opptak. Ikke fortvil. Du kan fortsatt søke på drømmestudiet i utlandet!

  Dersom du ikke fikk plassen du hadde håpet på i Norge gjennom Samordna Opptak, og du nå vurderer å søke deg til utlandet, er det fortsatt mulig å søke ... Les mer
 • jul12

  Slik skriver du et godt motivasjonsbrev

  Flere universiteter krever at du legger ved et motivasjonsbrev med søknaden din, og særlig i England, Canada og USA er dette ganske vanlig. For å gi deg best mulige forutsetninger til å skrive et godt motivasjonsbrev, har vi utarbeidet 10 nyttige tips:

  1. Motivasjonsbrevet trenger sjeldent å være lengre enn en A4-side, så fatt deg i ... Les mer
 • jun29

  Få ekstra studiestøtte og andre fordeler som studentrepresentant!

  Av Aurora
  Hvis du går med tanker om å ta 1-2 semestre i Australia gir Macquarie University i Sydney deg nå muligheten til å få en ekstra spennende studietid som studentrepresentant!

  Som studentrepresentant mottar du et stipend på 1000 AUD som blir trukket fra skolepengene dine, en Samsung Tabl... Les mer
Contact