Fullfør en mastergrad i England 1 år – start i september

Fullfør en mastergrad i England 1 år – start i september

I England kan du fullføre en mastergrad på 1 år, om du begynner i september. Du studerer høst- og vårsemesteret og skriver en større oppgave eller gjennomfører et prosjekt i løpet av påfølgende sommer. 

I utlandet er man mer fleksibel enn i Norge i forhold til krav til fagsammensetning i bachelorgrad for opptak til mastergrad. Dermed finnes det flere masterstudier der kravet er bestått bachelorgrad i "any field". Dette er dermed en flott mulighet til å gjøre en karriereendring. 

KILROY education samarbeider med University of East London og Bournemouth University.

Bournemouth University

Bournemouth University ligger sør i England og er et populært turistmål. Universitetet tilbyr blant annet en rekke masterstudier innen mediefag som for eksempel MA Advertising and Marketing Communications, MA Public Relations, MA International Journalism. I tillegg tilbyr Bournemouth blant annet en rekke masterstudier innen økonomi som for eksempel MSc Management with Human Resources, MSc Management og reiseliv som for eksempel MSc Events Management, MSc e-Tourism, MSc Destination Marketing & Management.

University of East London

University of East London har et bredt studietilbud og tilbyr masterprogram i mange ulike fagområder. De har blant annet masterstudier i mediefag som MA Magazines, MA Photography og MA Graphic Design og samfunnsfag som MA Refugee Studies, MSc Terrorism Studies, MSc INternational Relations, MSc Anthropology. Utover dette har de også studier innen blant annet økonomi, psykologi, ingeniør- og helsefag. 

Ønsker du mer informasjon?
Ta kontakt

 

Relaterte innlegg
Contact