UEL vinner pris for "Outstanding International Strategy"

UEL vinner pris for "Outstanding International Strategy"

University of East London mottok prisen for 'Outstanding International Strategy' ved The Times Higher Education Leadership and Management Awards 2012, som fant sted i London 21. juni.

Dette er en anerkjennelse for alle de som jobber med internasjonalisering ved UEL både i London og utenfor.

University of East London vant foran andre universiteter som University of Birmingham, City University London, De Montfort University, University of Exeter og University of Nottingham.

Juryen var imponert av UEL sitt helhetlige arbeid med internasjonalisering ved at flere fakulteter og tjenester ved universitetet er involvert. Samtidig ble universitetet hyllet for sitt arbeid med å tilby lokale studenter muligheten til å reise i forbindelse med studier, enten for noen dager eller for et semester. Universitetet ble videre roset for en vellykket introduksjon av ulike språk i pensum etter 9 års fravær. 

Rektor, professor Patrick McGhee sier at det flotte med UELs Global Reach strategy er dets inklusivitet. "Vårt mål er å tilby en virkelig internasjonal studentopplevelse for våre studenter. Vi er også stolte av det vi kan tilby de som studerer på UELs partnerinstitusjoner, ikke bare i BRIK-landene (Brasil, Russland, India, Kina), men andre deler av verden der UEL er kjent, slik som Malaysia, Hellas, Singapore og Vietnam, sier han".

KILROY education gratulerer University of East London med prisen.

Relaterte innlegg
Contact