• jun26

  Søk nå! Studer ved stranda på herlige Gold Coast fra september

  Av Aurora
  Søk nå og du kan være på vei til fantastiske Gold Coast i Australia allerede i september! Sett sammen ditt helt eget semester eller studieår med akkurat de fagene du har lyst til å ta. Mulighetene er mange og vi hjelper deg hele veien dit!

  Det er fortsatt mulig å søke Study Abroad med studiestart 6. september som varer til 16. desember. Vil du ta to semestre er det studiestart igjen 15. januar med siste dag 24. april. 

  Study abroad betyr at du setter sammen fag til et semester eller årsstudium i utlandet. Perfekt for deg som ikke er sikker på akkurat hva du vil gjøre videre eller bare vil teste ut litt ulike fag. Mulighetene er mange! Sjekk ut en liste med forslag lengre ned på denne siden!

  Studentlivet på Gold Coast Er du glad i sol og varme har du kommet til... Les mer
 • jun08

  Studer Business på Curtin University i Perth, Australia

  Som en av de beste businesskolene i Australia, kan Curtin Business School (CBS) tilby et stort utvalgt av spennende fag som passer for enhver student med interesse for business. 

  Med et nettverk på ca. 70 forretningsledere, som med sine erfaringer og kunnskaper er med på å forme pensum, har Curtin den bredest... Les mer
 • jun06

  Vil du studere business i Australia? Les Harald sine erfaringer!

  Harald har de siste halvåret studert business på Griffith Univeristy i Australia. Her kan du lese hva han syns om det å studere i Australia, og hvorfor kanskje nettopp du burde gjøre det samme! 

  Jeg valgte å gå på Griffith university i et halvt år, siden jeg hadde tiden før skolestar... Les mer
 • mai15

  Få den ekte American College-opplevelsen på CSUN!

  Du har sikkert sett det mange ganger på film, og kanskje drømt om oppleve det i virkeligheten selv. Vi snakker om den ultimate «American College»-opplevelsen: temafester, kule forelesere, fraternities og sorrorities, og en utdanning hvor du får studere i et multikulturelt miljø. Høres det fett ut? Da kan du studere ved Calif... Les mer
 • mai01

  Kombiner studier i Australia med en Jorden Rundt-reise!

  Det er ingen hemmelighet at å studere et semester eller to i Australia er populært blant nordmenn. Kanskje du vurdere å gjøre det samme? Vi kan bare si en ting: DO IT! Ikke bare er Australia et ypperlig land å være student i, men det er også et utmerket utgangspunkt for en Jorden Rundt-reise etter studiene!
  Les mer
 • apr19

  Yael fra Sverige forteller om en uforglemmelig studietid i Florida

  "Etter vgs. visste jeg at jeg ville gå på skole i USA, men jeg ante ikke hvor."

  Yael fra Sverige forteller oss alt om det magiske studielivet ved Hillsborough Community College i Florida og hvordan det er å bo sammen med andre studenter på campus.

  Yaels fortelling gir deg et eksklusivt innblikk i en uforglemmelig studietid i USA.

  Les mer om Yael og les hennes erfaringer her.  Yael og en venninne i Disneyland, Florida.

 • apr12

  Vil du studere i utlandet allerede i sommer eller til høsten?

  Selv om fristen for å søke på studier i Norge gikk ut 15. april, er det fremdeles mulig å søke om studieplass i utlandet.

  Nesten alle universitetene vi samarbeider med har rullerende inntak, og mange universiteter har mulighet til å ta imot søknader så lenge det er ledige plasser.

  "I... Les mer
 • apr03

  Kombiner studier og jobb i Canada

  Mange har gjerne hørt at man får jobbe som student i land som Australia, New Zealand og England. Men visste du at mulighetene er like, om ikke bedre, i Canada?

  Det er jo ingen hemmelighet at er det noe det er lite av når man er student, så er det penger. Og hvor kjedelig er det ikke å måtte takke nei til kule aktiviteter og utflukter fordi kont... Les mer
 • mar28

  5 gode grunner til å studere på Curtin University

  Kunne du tenke deg å studere i utlandet? Det forstår vi godt. Vi forstår også at det er mange universiteter at velge i mellom og at det kan være vanskelig å finne det riktige studiestedet for deg. Derfor vil vi gjerne gjøre valget litt lettere for deg. Her får du 5 gode grunner til hvorfor du bør studere på Curtin Univers... Les mer
 • mar22

  Kine forteller: Slik er det å studere på college i USA!

  Kine studerer Business med fokus på Entreprenørskap ved Hillsborough Community College (HCC) i Florida. La deg inspirere av hennes erfaringer, og les hvorfor hun digger å være student på college i USA!  

  Hvorfor valgte du denne utdanningen? Jeg valgte å ta en utdanning på HCC, med fokus på entreprenør... Les mer
Contact