• aug22

  "Sunshine Coast er det fineste stedet i hele Australia"

  Se for deg dette: Stå opp når kroppen sier i fra, spis lang frokost i solen på terrassen, pakk håndkleet og spaser ned til stranden, drikk masse smoothies, gå en spasertur langs stranden, sitt ned i solen og se delfiner og hval svømme forbi, inviter noen venner hjem på bål i hagen og skravling til langt utover kvelden. I Australia har man i løpet av ett år faktisk mer fri enn skole, og hva er da ikke bedre enn å bo i ett ferieparadis som Sunshine Coast, hvor ingen stresser, og man aldri trenger å bruke sko?  

  Jeg heter Lene og er 22 år. Jeg studerer for øyeblikket business, med hovedfag i markedsføring, og turisme, fritid og arrangement ledelse på University of the Sunshine Coast (USC). Jeg er for øyeblikket i mitt tredje år, og har kun ett semester igjen! For meg er dette helt absurd, tiden har gått så utr... Les mer
 • aug18

  5 gode grunner til å dra på utdanningsmessen KILROY live

  Drømmer du om å studere eller å ta et internship i utlandet? Da må du komme på vår utdanningsmesse KILROY live mandag 4. september! Hvorfor det, spør du kanskje? Her har du 5 gode grunner:

  1. Unik sjanse til å snakke med representanter fra 32 forskjellige universiteter fra hele verden. 
  På KILROY live vil du ha ... Les mer
 • aug17

  Disse universitetene kan du møte på KILROY live

  Vi har invitert utenlandske læresteder og partnere til KILROY live 2017. Sammen med studieveiledere fra KILROY, vil lærestedene guide og inspirere deg til ditt studieopphold i utlandet. Du får også muligheten til å møte eksperter på internship, samt Lånekassen og representanter fra ANSA.

  LÆRESTEDER Under finner du en... Les mer
 • jul31

  Ledige studieplasser i England til høsten

  Ønsker du å studere i utlandet til høsten? Det er fortsatt ledige studieplasser ved våre samarbeidsuniversiteter i England. Studiestart er allerede i september.

  Akkurat nå er pundet lavt, som igjen betyr at skolepengene blir ganske lave. Det vil faktisk være rimeligere å studere her enn i f. eks. Australia eller New Zealand. Det e... Les mer
 • jul18

  Fikk du ikke studieplass i Norge?

  I Norge er det tøff kamp om de mest populære studiene, og kanskje opplevde du å ikke komme inn på førstevalget ditt ved årets opptak. Ikke fortvil. Du kan fortsatt søke på drømmestudiet i utlandet!

  Dersom du ikke fikk plassen du hadde håpet på i Norge gjennom Samordna Opptak, skal du likevel ikke gi deg ende over! Du kan nemlig fortsatt søke på s... Les mer
 • jul05

  Perth eller Singapore?

  Drømmer du om å studere i utlandet, men vet ikke hvor? Hva med Australia eller Singapore? Eller kanskje begge deler? Som student ved Curtin University kan du velge å studere enten i Perth eller i Singapore, da universitet har campus på begge stedene. 

  Ved Curtin University kan du studere nesten hva som helst. De mest populære studieprogrammene er business, media/film, ... Les mer
 • jun26

  Søk nå! Studer ved stranda på herlige Gold Coast fra september

  Av Aurora
  Søk nå og du kan være på vei til fantastiske Gold Coast i Australia allerede i september! Sett sammen ditt helt eget semester eller studieår med akkurat de fagene du har lyst til å ta. Mulighetene er mange og vi hjelper deg hele veien dit!

  Det er fortsatt mulig å søke Study Abroad med stu... Les mer
 • jun08

  Studer Business på Curtin University i Perth, Australia

  Som en av de beste businesskolene i Australia, kan Curtin Business School (CBS) tilby et stort utvalgt av spennende fag som passer for enhver student med interesse for business. 

  Med et nettverk på ca. 70 forretningsledere, som med sine erfaringer og kunnskaper er med på å forme pensum, har Curtin den bredest... Les mer
 • jun06

  Vil du studere business i Australia? Les Harald sine erfaringer!

  Harald har de siste halvåret studert business på Griffith Univeristy i Australia. Her kan du lese hva han syns om det å studere i Australia, og hvorfor kanskje nettopp du burde gjøre det samme! 

  Jeg valgte å gå på Griffith university i et halvt år, siden jeg hadde tiden før skolestar... Les mer
 • mai15

  Få den ekte American College-opplevelsen på CSUN!

  Du har sikkert sett det mange ganger på film, og kanskje drømt om oppleve det i virkeligheten selv. Vi snakker om den ultimate «American College»-opplevelsen: temafester, kule forelesere, fraternities og sorrorities, og en utdanning hvor du får studere i et multikulturelt miljø. Høres det fett ut? Da kan du studere ved Calif... Les mer
Contact