• jul18

  Fikk du ikke studieplass i Norge?

  I Norge er det tøff kamp om de mest populære studiene, og kanskje opplevde du å ikke komme inn på førstevalget ditt ved årets opptak. Ikke fortvil. Du kan fortsatt søke på drømmestudiet i utlandet!

  Dersom du ikke fikk plassen du hadde håpet på i Norge gjennom Samordna Opptak, skal du likevel ikke gi deg ende over! Du kan nemlig fortsatt søke på studier i utlandet med oppstart til høsten eller januar/februar.

  Nesten alle samarbeidsuniversitetene våre har rullerende inntak, og det er derfor mulig å søke og få svar i løpet av kort tid. 

  Så hvorfor studere i Norge når du kan studere i: 

  Australia Alle av våre samarbeidsuniversiteter i Australia har studiestart etter jul, og det er fortsatt mange ledige studieplasser! Studer i storbyer som Sydney, Melbourne, Brisbane og Perth. Eller kanskje du heller kunne tenke d... Les mer
 • jul05

  Perth eller Singapore?

  Drømmer du om å studere i utlandet, men vet ikke hvor? Hva med Australia eller Singapore? Eller kanskje begge deler? Som student ved Curtin University kan du velge å studere enten i Perth eller i Singapore, da universitet har campus på begge stedene. 

  Ved Curtin University kan du studere nesten hva som helst. De mest populære studieprogrammene er business, media/film, ... Les mer
Contact