Sportsstipend i USA

KILROY live 2014

KILROY live 2014

10. september 2014 Oslo
Hold av 10. september og delta på vår utdanningsmesse KILROY live! Du får informasjon om studier i utlandet, internshipmuligheter og sportsstipend.
Les mer
KILROY education hjelper deg som vil kombinere studier i USA med idrett! Vi hjelper deg å finne et bra universitet/college, samt de beste mulighetene for sportsstipend i USA. Vi guider deg gjennom jungelen av studiesteder og alle regler. Alt fra å finne det "rette" lærestedet for deg, forhandle frem stipender, hjelp med hele søknadsprosessen, spillerlisenser, visum, forsikringer, flybilletter og mye mer.

Å reise til USA for å studere drive med idrett samtidig kan bli ditt livs eventyr! Det er en fantastisk erfaring som du kommer til å ha glede av resten av livet. Du får en universitetsutdannelse samtidig som du får konkurrere i den beste amatør-touren/ligaen i verden. Du kommer til å få mange nye venner og kontakter fra hele verden, og engelsken din kommer til å bli flytende både muntlig og skriftlig.

Hvorfor kombinere studier med idrett?

Collegeidrett i seg selv er en fantastisk opplevelse. Å være en studentatlet eller en spiller på ett av skolens idrettslag er meget prestisjefullt i USA. Når det er kamper eller konkurranser går mange av studentene på kampene og heier på skolens lag. USA er unikt i den forstand at idrett og studier går hånd i hånd på universitetet. Atletene har ofte egne datarom, får ekstra leksehjelp, fordeler med å melde seg opp til fag først m.m. Alt for at man skal klare å kombinere nettopp idretten med studiene. 

Sportsstipend i USA

Alle reiser til USA av forskjellige grunner og med ulike forventninger og mål. Det finnes ca. 4000 universiteter og colleges i USA, så for at du skal få en så bra opplevelse som mulig er det viktig å velge et studiested som oppfyller dine kriterier. Det finnes et studiested for alle uansett idrettslig eller akademisk nivå.

Vil du vite mer om sportsstipend i USA?
Kontakt oss
Contact