Event Management

Studere Event Management i utlandet - KILROY

Studere Event Management i utlandet

Vil du studere Event Management? Studiemulighetene er mange for deg som ønsker å studere Event Management i utlandet.

Event Management kan være så mye - alt fra festivaler og arrangementer innenfor kultur, sportsarrangementer og reiselivsmesser til store konferanser og exhibitions. 

Med en utdannelse i Event Management kan du arrangere alt fra et bryllup til en stor konferanse. Kanskje du er interessert i sport og vil gå i den retningen, eller hva med musikkfestivaler? Drømmer du om å organisere et stort fashion show, eller delta i å arrangere neste VM? Da er Event Management helt klart noe for deg.

Programmet bygger på en Bachelor of Business, og du vil derfor få en svært konkurransedyktig utdannelse med spennende fag innen markedsføring, økonomi og ledelse, med Event Management som spesialitet.

Ved å studere Event Management i utlandet med KILROY får du et internasjonalt nettverk og en opplevelse for livet.

KILROY hjelper deg med å oppfylle dine studiedrømmer. Hva med å studere Event Management i England eller Australia? Studier i utlandet gir deg uvurderlig internasjonal erfaring, og ved å studere Event Management i utlandet vil du skille deg ut i mengden som arbeidssøker.

Studér Event Management i utlandet

Du kan studere Event Management i utlandet gjennom et Study Abroad program på ett eller to semester, eller velge å ta hele utdanningen din i utlandet. 

Du kan studere Event Management på flere andre av våre samarbeidsuniversiteter, blant annet Auckland University of Technology og La Trobe University.

KILROY tilbyr gratis studieveiledning og hjelper deg med å finne det rette studiet for deg. Dersom du ønsker å studere Event Management i utlandet vil du få hjelp gjennom hele søknadsprosessen.

Vil du studere i utlandet?
Kontakt oss


Nedenfor finner du en oversikt over de ulike studielandene og universitetene som tilbyr studier innen Event Management. Kontakt oss dersom du ikke finner det du leter etter, så hjelper vi deg videre.

Vil du vite mer om å studere Event Management i utlandet?
Kontakt oss!
Contact