Ingeniørfag

Studere ingeniørfag i utlandet - KILROY education

Studere ingeniørfag i utlandet

Vil du studere ingeniørfag? Studiemulighetene er mange for deg som ønsker å studere ingeniørfag i utlandet.

Er du nysgjerrig på hvordan det du ser til daglig rundt deg er skapt og bygget opp? Vil du være med på å forme fremtiden og lage løsninger som fører til fremskritt? Studiemulighetene innenfor ingeniørfaget er mange. Du kan for eksempel velge å fokusere på IT, miljøteknologi, bygg eller petroleum.  

Ved å studere ingeniørfag i utlandet med KILROY får du et internasjonalt nettverk og en opplevelse for livet.

KILROY education hjelper deg med å oppfylle dine studiedrømmer. Hva med å studere ingeniørfag i Kina, USA eller Australia? Studier i utlandet gir deg uvurderlig internasjonal erfaring, og ved å studere  ingeniørfag i utlandet vil du skille deg ut i mengden som arbeidssøker.

Hvor kan jeg studere ingeniørfag i utlandet?

KILROY education samarbeider med flere universiteter som tilbyr et bredt spekter av studier innenfor ingeniørfag. I listen nedenfor nevnes kun noen av de fagområdene som du kan finne verden over.

Nedenfor kan du velge et studieland og se hvilke universiteter som tilbyr studier innen ingeniørfag. Hvis du ønsker studieveiledning eller mer informasjon om dine muligheter for å studere ingeniørfag i utlandet kan du kontakte KIRLOY education.

Vil du studere i utlandet?
Kontakt oss

 

 

 

Vil du ha mer informasjon om Ingeniørfag
Kontakt KILROY
Contact