Petroleumsingenør

Studere til å bli petroleumsingenør i utlandet

Vil du bli petroleumsingenør? Studiemulighetene er mange for deg som ønsker å studere i utlandet.

Ved å studere til å bli petroleumsingenør i utlandet med KILROY får du et internasjonalt nettverk og en opplevelse for livet.

KILROY education hjelper deg med å oppfylle dine studiedrømmer. Hva med å studere i Australia eller USA? Studier i utlandet gir deg uvurderlig internasjonal erfaring, og ved å studere til å bli petroleumsingenør i utlandet vil du skille deg ut i mengden som arbeidssøker.

Studér til å bli petroleumsingenør i utlandet

Du kan studere i utlandet gjennom et Study Abroad program på ett eller to semester, eller velge å ta hele utdanningen din i utlandet.

KILROY education tilbyr gratis studieveiledning og hjelper deg med å finne det rette studiet for deg. Dersom du ønsker å studere til å bli petroleumsingenør i utlandet vil du få hjelp gjennom hele søknadsprosessen.

Vil du studere i utlandet?
Kontakt oss


Nedenfor finner du en oversikt over de ulike studielandene og universitetene som tilbyr studier for deg som vil bli petroleumsingenør. Kontakt oss dersom du ikke finner det du leter etter, så hjelper vi deg videre.

Kontakt oss for mer informasjon om Petroleumsingenør
Kontakt oss
Kommentarer
Julie
Hei! Jeg vurderer å ta utdanning innen petroleum og har sett på samordna opptak at kravene for karaktersnitt er veldig høye for å komme inn på universitetene i Norge. Jeg har ikke funnet en side som viser karaktersnitt som kreves for å komme inn på studiene på UCSD. Er det en sjangs at det er lavere enn i Norge?
17.03.2014 20:57:37
blog comments powered by Disqus
Contact