IT

Studere IT i utlandet - KILROY education

Studere IT i utlandet

Er du fascinert av PCer, programvare og ting som har med data og gjøre? Da er kanskje informasjonsteknologi noe for deg!

Hva sier du til og utvikle dataspill på New Zealand, studere programmering i Australia, eller utvikle CRM systemer i Canada? Studiemulighetene er mange, og gjennom KILROY education kan du blant annet studere: Information Systems, Network, Programming, Systems Management og Games & Interactive.

Ved å studere IT i utlandet med KILROY får du et internasjonalt nettverk og en opplevelse for livet.

KILROY education hjelper deg med å oppfylle dine studiedrømmer. Hva med å studere IT på New Zealand, i USAAustralia eller Canada? Studier i utlandet gir deg uvurderlig internasjonal erfaring, og ved å studere IT i utlandet vil du skille deg ut i mengden som arbeidssøker.

Hvor kan jeg studere IT i utlandet?

KILROY education samarbeider med flere universiteter som tilbyr et bredt spekter av studier innenfor IT. I listen nedenfor nevnes kun noen av de fagområdene som du kan finne verden over.

Nedenfor kan du velge et studieland og se hvilke universiteter som tilbyr studier innen IT. Hvis du ønsker studieveiledning eller mer informasjon om dine muligheter for å studere IT i utlandet kan du kontakte KIRLOY education.

Vil du studere i utlandet?
Kontakt oss
Vil du ha mer informasjon om IT
Kontakt KILROY
Contact