Samfunnsfag

Studere samfunnsfag i utlandet - KILROY education

Studere samfunnsfag i utlandet

Vil du studere samfunnsfag? Studiemulighetene er mange for deg som ønsker å studere samfunnsfag i utlandet.

Fagtilbudet innen samfunnsfag er enormt i utlandet, og du kan studere akkurat det du interesserer deg for. Ved å studere social sciences i utlandet vil du få et helt nytt faglig perspektiv og et fortrinn på arbeidsmarkedet.

Hva er vel bedre enn å studere asiatisk historie og samfunnsforhold ved et japansk universitet? Eller å lære om internasjonale relasjoner i USA? I tillegg til utdannelsen din vil du sitte igjen med førstehåndskjennskap til en annen kultur og mest sannsynlig nye tanker om ditt eget hjemland.

Ved å studere samfunnsfag i utlandet med KILROY får du et internasjonalt nettverk og en opplevelse for livet.

KILROY education hjelper deg med å oppfylle dine studiedrømmer. Hva med å studere samfunnsfag i Kina, USA, Australia, England, Vietnam eller Japan? Studier i utlandet gir deg uvurderlig internasjonal erfaring, og ved å studere samfunnsfag i utlandet vil du skille deg ut i mengden som arbeidssøker.

Hvor kan jeg studere samfunnsfag i utlandet?

KILROY education samarbeider med flere universiteter som tilbyr et bredt spekter av studier innenfor samfunnsfag. I listen nedenfor nevnes kun noen av de fagområdene som du kan finne verden over.

Nedenfor kan du velge et studieland og se hvilke universiteter som tilbyr studier innen samfunnsfag. Hvis du ønsker studieveiledning eller mer informasjon om dine muligheter for å studere samfunnsfag i utlandet kan du kontakte KIRLOY education.

Vil du studere i utlandet?
Kontakt oss

 

Vil du ha mer informasjon om Samfunnsfag
Kontakt KILROY
Contact