Curtin University

Curtin University holder til i Bentley i Sør-Perth.
 

Studere på Curtin University

Curtin University ligger i Perth, som er hovedstaden i staten Western Australia. Curtin er det største og mest multikulturelle universitetet på vestkysten, og er kjent internasjonalt for sin sterke satsning på forskning og innovativ læring. Perth sies å ha flere soldager i året enn noen annen australsk by, og skulle dermed være perfekt for kalde nordmenn.

Hva kan du studere på Curtin University?

Curtin University har et bredt fagtilbud. Universitetet tilbyr programmer innen blant annet fysioterapi, manuellterapi, marinefag, ingeniør, designfag, business, arkitektstudier, journalistikk og film og TV.

Akademisk omdømme

Curtin er et av 5 universiteter i Australia som er med i Australian Technology Network (ATN). Denne gruppen innovative universiteter jobber for å danne partnerskap med industri og myndigheter for å levere praktiske resultater gjennom fokusert forskning. Curtin Business School er akkreditert av Association of MBAs.

I 2013 ble Curtin Business School rangert blant de 10 beste business skolene i Australia gjennom prestigetunge Eduniversal Business School Rankings. Flere av skolens masterprogrammer ble rangert som de beste i Oceania og noen i hele verden. Noen av disse var: 

  • Master of Taxation rangert som nr 20 i verden
  • Master of International Business rangert som nr 4 i Oceania
  • Master of Finance rangert som nr 4 i Oceania
  • Master of Marketing rangert som nr 5 i Oceania
  • Master of Applied Economics rangert som nr 7 i Oceania
  • Master of Management rangert som nr 11 i Oceania
  • MBA rangert som nr 17 i Oceania 

Hele listen over de ulike rangeringene til masterprogrammene ved Curtin Business School finner du her.   

Hvorfor studere på Curtin University?

Curtin har i en årrekke vært et populært valg for norske studenter og teller over 200 nordmenn i sin alumniorganisasjon (per februar 2008). Studenter setter spesielt pris på universitetets praktisk rettede undervisning og et fagtilbud som er godt tilpasset ulike industrier og bransjers behov. Universitetet tar imot mange internasjonale studenter, noe som skaper et spennende læringsmiljø. Bentley campus er på over 11.000 mål, og rommer vakre parker og hager, i tillegg til et bredt servicetilbud til Curtins studenter.

Fakta

Antall studenter: 42000
Antall internasjonale studenter: 17000
Akademisk kalender: Studiestart i februar og juli
Nivå og studieavgifter:
Study Abroad (1-2 semestre) fra 11800 AUD per semester (2015)
Bachelorgrad fra 13300 AUD per semester (2015)
Mastergrad fra 13200 AUD per semester (2015)

Universitetes hjemmeside: Curtin University

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller vil søke. KILROY hjelper deg gratis med å søke på studier i Australia og gir deg veiledning underveis. Vår kunnskap er din trygghet!

Vil du ha mer informasjon om Curtin University?
Kontakt KILROY
Contact