La Trobe University

La Trobe University ligger i Melbourne
 

Studere på La Trobe University

La Trobe University ligger vakkert til i et stort grøntområde utenfor Melbourne sentrum. Universitetet er kjent for å ta godt vare på sine internasjonale studenter, og du vil garantert få et spennede og lærerikt studentliv her.

Hva kan du studere på La Trobe University?

La Trobe har et spesielt godt fagtilbud innen samfunnsfag og humanistiske fag. I tillegg har de et svært godt omdømme for sine helsefag. Du kan også studere business, idrettsfag og naturvitenskaplige fag på La Trobe University.

Akademisk Omdømme

La Trobe University ble i 2009 rangert høyest i staten Victoria for studenttrivsel (Sweeney Research Student Report). Samme året rangerte også Times Higher Education La Trobe University blant de topp 150 for samfunns -og humanistiske fag. Universitetet er medlem av "Innovative Research Universities Australia" og er spesielt anerkjent for sin forskning innenfor helsefag.

The Graduate Management Association of Australia (GMAA) ga La Trobe University's Master of Business Administration sin høyeste verdi med 5 stjerner i 2012.

Hvorfor studere på La Trobe University?

La Trobe University er et vel ansett universitet i Australia og det scorer høyt på undervisningskvalitet og studenttilfredshet. Dette er et stort universitet i sterk vekst, og programmene de tilbyr blir stadig utviklet i takt med behov i næringslivet. La Trobe University er kjent for sine vakre universitetsområder og huser blant annet et av de fremste universitetsbibliotekene i Australia. Som internasjonal student vil du bli tatt svært godt vare på, og du kan se frem til et aktivt studentliv.

Fakta

Antall studenter: 29000
Antall internasjonale studenter: 5000
Akademisk kalender: Studiestart i februar og juli
Nivå og studieavgifter:
Study Abroad (1-2 semestre) fra 8500 AUD per semester (2015)
Bachelorgrad fra 11205 AUD per semester (2015)
Mastergrad fra 12940 AUD per semester (2015)

Universitetets hjemmeside: La Trobe University

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller vil søke. KILROY hjelper deg gratis med å søke og gir deg veiledning underveis. Vår kunnskap er din trygghet!

Vil du ha mer informasjon om La Trobe University?
Kontakt KILROY
Contact