Macquarie University

Macquarie University har flotte fasiliteter for sine studenter og det finnes en rekke lag og klubber man kan melde seg inn i.
 

Studere på Macquarie University

Macquarie University regnes for å være et av Australias ledende universiteter. Universitetet er kjent for sin nytenkning innenfor læringsmetoder, samt fleksibilitet og bredde i studietilbudet. Studerer du på Macquarie kan du nyte studietiden på campus med store grøntområder og en avslappende atmosfære.

Hva kan du studere på Macquarie University?

På Macquarie University kan du blant annet studere økonomi, kiropraktikk, miljø- og naturfag, språk, asiatiske studier, historie, politikk, internasjonale studier, sosiologi, mediefag, realfag, psykologi og juss.

Akademisk omdømme

Macquarie er rangert som et av Australias topp ti universiteter. Macquarie rangeres blant topp 40 i Asia-Stillehavsregionen av Shanghai Jiao Tong University Academic Rankings of Universities 2010. Universitetets MBA program er rangert som et av de beste i Australia.

Macquarie Graduate School of Management (MGSM) er akkreditert av AACSB for sine studieprogrammer MBA og Management. 

Macquarie er rangert som øverst i Australias moderne universiteter (<50 år) i QS World University Rankings 'Top 50 Under 50'. Av Times Higher Education er Macquarie listet som nummer 1 i Australia og nr. 16 i verden på forskning innen miljøvitenskap og økologi.

Macqaurie har investert $140 millioner i Australian Hearing Hub som leverer verdensledeende forskning innen høre- og relaterte prate- og språkvansker.

Hvorfor studere på Macquarie University?

Macquarie er et moderne universitet med nye fasiliteter som bibliotek (2011), laboratorier, TV-studioer, praksissykehus og en imponerende sports- og svømmehall. Studietilbudet er  forskningsinspirert og studentene oppfordres til å involvere seg i forskning og man får kontakt med ledende forskere ved universitetet.  Macquarie fokuserer på å utvikle og foreberede sine studenter for arbeidslivet og tilbyr en rekke ekstra programmer man kan ta del i for å få nyttig erfaring. Macquaries Global Leadership Program (GLP) er et av flere program som man kan ta del i ved siden av studiene. Universitetet ligger idyllisk til i et grøntområde nord i Sydney.

Macquaries mange partnere inkluderer Australian Hearing Services, Cancer Institute of New South Wales, Cochlear, CSIRO, Datacom, Deloitte, EMC, GlaxoSmithKline, Honeywell, Huawei, Kanazawa Institute of Technology, National Acoustic Laboratories, Optus, SBS, TPMG Financial. Studentene drar nytte av dette samarbeidet i form av stipender, internship og utmerkeleser for akademiske resultater og gjesteforelesere. Industripartnere får tilgang til erfaring fra forskere på Macqaurie, mulighet for samabeid på forsnkningsprosjekter, tilgang til utstyr og kompetanse og tilgang til toppstudenter.

Hvor mye koster det å studere på Macquarie University?

Hvor mye du må betale i studieavgift på Macquarie avhenger av både studienivå (bachelor eller master) og studieretning. Vi kan derfor kun oppgi fra-pris på studieavgiften.

Nivå og studieavgifter: 
Study Abroad (1-2 semestre): fra 8 800 AUD per semester (2017)
Bachelorgrad: fra 27 000 AUD per år (2017)
Mastergrad: fra 28 000 AUD per år (2017)

Dersom du ønsker å få en nøyaktig pris for det studieprogrammet du er interessert i, kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere.

Bli Macquaries studentrepresentant - spar penger!

Som internasjonal student har du mulighet til å søke om å bli Macquaries studentrepresentant, noe som vil kunne hjelpe deg med å finansiere studiene. Som studentrepresentant vil du motta et stipend på 1 000 AUD, samt et GoPro-kamera og en Samsung Tablet. I byttet mot stipendet skal du som studentrepresentant dokumentere oppholdet ditt på Macquarie University. Dette er en megakul mulighet for deg som er interessert i media, videoredigering, kommunikasjon og journalistikk. Foruten de rent økonomiske fordelene, vil du få masse nyttig erfaring som vil være bra å ha på CV-en. Les mer om Macquaries Student Representative Scholarship her.

Fakta

Antall studenter: 38 000
Antall internasjonale studenter: 11 000
Akademisk kalender: Studiestart i februar og juli

Universitetets hjemmeside: Macquarie University

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller vil søke. Vi hjelper deg gratis med å søke og gir deg veiledning underveis. Vår kunnskap er din trygghet!

Høres Macquarie University spennende ut?
Kontakt oss!
Contact