Macquarie University

Macqaurie University har en rekke fasiliteter for sine studenter, bla. caféer, reisebyrå, bibliotek, bokhandel, bank og helsesenter, samt et stort kjøpesenter.

Studentlivet på Macquarie University

Campus på Macquarie University ligger vakkert til i nord i Sydney (North Ryde), ca 30 minutter fra sentrum. Universitetet har store grøntområder, inkludert en golfbane, og det rommer også en skulpturpark.

Fasiliteter på Macquarie University

Macquarie ligger i et stort parkområde 15 km nord for Sydney sentrum. Macqaurie University har en rekke fasiliteter på sitt North Ryde campus. På campus finner du caféer, bar, helseklinikk, barnehage, apotek, reisebyrå, bibliotek, bokhandel, bank og helsesenter, samt et stort kjøpesenter. Macquarie idrettsfasiliteter er noe av det beste på australske universiteter og inkluderer to svømmebasseng, fotballbane, tennis,bane, squash og basketballbane og et treningssenter. Macquarie har også et behjelpelig student- og karrieresenter og en rekke idrettslag og klubber man kan melde seg inn i. 

Macquarie er rangert som det grønneste universitet i New South Wales.

Transport

I 2009 fikk universitetet sin egen togstasjon på campus - Macquarie University - og denne går til sentrum eller andre bydeler i Sydney. Mer enn 20 daglige bussruter knytter Macquarie til resten av storbyen. Det er også over 5000 parkeringsplasser på campus. 

Bolig

Macquarie har en boligtjeneste som gir informasjon om ulike bomuligheter, inkludert boliger på campus eller leie privat. Mange studenter velger å bo ute ved strendene; f.eks på Manly, Bondi Beach eller Coogee beach, men vær forberedt på at dette vil innebære endel tid på offentlig transport.

 

Høres Macquarie University spennende ut?
Kontakt oss!
Contact