Macquarie University

Søk på Macqaurie University

Søk på Macquarie University

Vi kan hjelpe deg med å søke på Macquarie University.

Stipend for internasjonale studenter på Macquarie University

Macquarie har et helt unikt og utrolig kult stipend som er tilgjengelig for internasjonale studenter. Stipendet heter "Macquarie University Student Representative Scholarship" og har en verdi på ca. 2 000 AUD. Stipendet er perfekt for studenter innen media, kommunikasjon og journalistikk. Som en del av stipendet får du både 1 000 AUD, en tablet og et GoPro-kamera. Ta gjerne kontakt med oss for å høre mer om denne råkule stipendmuligheten.

Hvordan søker jeg på Macquarie University?

Vi anbefaler deg å søke på Macquarie University minst 3-4 måneder før studiestart. Macquarie University har løpende opptak. Hvis Macquarie University har fanget interessen din, kan du ta kontakt med KILROY, som er skolens offisielle representant i Norge. Vi hjelper deg gratis med å søke på Macquarie University og bistår gjennom hele søknadsprosessen. Vi svarer på dine spørsmål, og vi gir deg praktisk informasjon som du trenger før studiestart.

Opptakskrav til Macquarie University

Macquarie University krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes, om man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever Macquarie University et gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. 

Til studier på bachelornivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole, eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS. Til studier på masternivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk, eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS.

Vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. Ta kontakt med oss for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du vil søke på. 

Høres Macquarie University spennende ut?
Kontakt oss!
Contact