Macquarie University

Macquarie ligger nord i Sydney som er den mest folkerike byen i Australia.

Livet som student i Sydney

Macquarie ligger nord i Sydney - hovedstaden i delstaten New South Wales. Sydney er med sine over 4 millioner innbyggere den mest folkerike byen i Australia. Fristes du av vakre strender kombinert med spennende storby liv kan studier i Sydney være noe for deg!

Livet i Sydney

Sydney er en av verdens mest multikulturelle byer og er i dag hjem for personer fra over 200 land. Å studere i Sydney garanterer deg derfor å møte ulike kulturer, språk og perspektiver. Du vil også finne de ulike kulturene representert på restauranter, cafeer og matmarkeder. Her kan du prøvesmake matretter fra alle verdenshjørner.

Sydney ligger i nærheten av ikke mindre enn 35 strender. Blant de mest populære er Manly i nord og Bondi i øst. Til Bondi tar det ca 45 minutter med buss fra sentralbanestasjon, til Manly ca 20 minutter med båt fra havnen. På østkysten ligger strendene som perler på en snor og her finner man også innspillingsstedet for den populære TV-serien Home & Away. Liker du strandlivet, har du dermed noe å velge mellom om du velger å studere i Sydney!

Utenom strendene har Sydney også en rekke parker, gallerier og festivaler. I Sydney har man uante shoppingmuligheter, fra high-end merkene Gucci og Prada til ulike kuriositeter som man finner på de mange markedene spredt rundt om i byen. Det er også Australias fremste destinasjon for internasjonale studenter og er landets økonomiske sentrum. Det huser hovedkontorer for ca. 500 globale bedrifter.

Sydney består av mange ulike bydeler med sin egen sjarm og tilbud. Dette er et ypperlig studiested for deg som vil kombinere storby- og strandliv. Storbyen Sydney har dermed det meste for de fleste.

Klimaet i Sydney

Sydney har et temperert klima med varme somre og milde vintre. Den varmeste måneden av året er januar med en gjennomsnittstemperatur på mellom 18-25 grader. Vinteren er mild og litt kjølig, hvor den kaldeste måneden er juni der temperaturene ligger på gjennomsnittlig 8-16 grader.  

Høres Macquarie University spennende ut?
Kontakt oss!
Contact