Queensland University of Technology

I Australias tredje største by, Brisbane, kan du studere på Queensland University of Technology.
 

Studere på Queensland University of Technology

QUT er et av de mest moderne universitetene i Australia. Universitetet er meget anerkjent både nasjonalt og internasjonalt, og arbeider aktivt for å forberede studentene til arbeidslivet. Studietilbudet er stort, og fasilitetene på universitetsområdet er meget gode. QUT har et stort internasjonalt miljø og er et populært universitet blant norske studenter.

Hva kan du studere på Queensland University of Technology?

QUT har et stort utvalg av studier innenfor følgende fagområder: business, ingeniørstudier, design, arkitektur, bioteknologi, PR, reklame, telekommunikasjon, , journalistikk, film og tv, IT, internasjonal finans, idrett, ernæring, markedsføring, psykologi og helseledelse.

Akademisk omdømme

QUT er et av 5 universiteter i Australia som er med i Australian Technology Network (ATN). Denne gruppen innovative universiteter jobber for å danne partnerskap med industri og myndigheter for å levere praktiske resultater gjennom fokusert forskning. Flere av QUTs studier er akkreditert av proffesjonelle organisasjoner. QUT Business School er blant få i verden og det første australske universitetet som er trippel akkreditert av Association of MBAs, EQUIS, og AACSB

I 2013 ble QUT ranket som det beste Universitetet i Australia og nr 26 i hele verden blant universiteter yngre enn 50 år av "Times Higher Education Top 100 Under 50 years". Dette er en svært viktig kåring, som viser at QUT er på vei til topps innen høyere utdanning- og forskningssektoren.

The Graduate Management Association of Australia (GMAA) ga QUT's Master of Business Administration sin høyeste verdi med 5 stjerner i 2012.

Hvorfor studere på Queensland University of Technology?

QUT har en spennende historie som dateres tilbake til da institusjonen begynte som en skole for teknisk- og lærerutdanning i Queensland. QUT er kjent for slagordet "et universitetet for den virkelige verden" på grunn av universitetets tette forbindelse med næringslivet og deres relevante undervisning og anvendte forskning. Representanter fra næringslivet og profesjonelle pedagoger bidrar til fagutvikling og tilføyer et praktisk perspektiv til teoretisk utdanning som kan være en fordel for studenter som vi ha en mer praktisk rettet grad.

Fakta

Totalt antall studenter: 40000
Internasjonale studenter: 6000
Akademisk kalender: Studiestart i februar og juli
Nivå og studieavgifter:
Study Abroad fra 9450 AUD per semester (2013)
Bachelorgrad fra 11100 AUDper semester (2013)
Mastergrad fra 11500 AUD per semester (2013) 

Universitetets hjemmeside: Queensland University of Technology

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller vil søke. KILROY education hjelper deg gratis med å søke og gir deg veiledning underveis. Vår kunnskap er din trygghet!

Kontakt oss for mer informasjon om Queensland University of Technology
Kontakt oss
Kommentarer
Ørjan Bostad Vesterlid
Vil en bachelor som byggingeniør bli godkjent på lik linje med en tilsvarende utdanning i Norge ? Det jeg spør om er vel egentlig om jeg kan komme tilbake til Norge og søke på jobber som byggingeniør på lik linje med norske studenter, uten å bli fortalt at utdanningen har visse mangler og ikke blir godkjent på lik linje med de norske ?
18.01.2014 23:45:03
blog comments powered by Disqus
Contact