Queensland University of Technology

Søk på Queensland University of Technology

Søk på QUT

KILROY kan hjelpe deg med å søke på Queensland University of Technology.

Hvordan søker jeg på QUT?

Vi anbefaler deg å søke på Queensland University of Technology minst 3-4 måneder før studiestart. QUT har løpende opptak. Hvis QUT har fanget interessen din, kan du ta kontakt med KILROY, som er skolens offisielle representant i Norge. KILROY hjelper deg gratis med å søke på QUT og bistår gjennom hele søknadsprosessen. Vi svarer på dine spørsmål, og vi gir deg praktisk informasjon som du trenger før studiestart.   

Opptakskrav til Queensland University of Technology

QUT krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes, om man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever QUT et over gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. 

Til studier på bachelornivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole (som kan være maks 5 år gammel), eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS. Til studier på masternivå slipper du å ta en språktest om du har fullført en bachelorgrad i Norge.

Vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. Ta kontakt med oss for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du vil søke på. 

Søknadsskjema

Kontakt KILROY for å søke på studier på Queensland University of Technology.

 

Høres Queensland University of Technology spennende ut?
Kontakt oss!
Contact