RMIT University

 

Studere på RMIT University

RMIT University ligger i hjertet av Melbourne, med alt av opplevelser en storby kan tilby i umiddelbar nærhet. Universitetet ble grunnlagt i 1887 og har siden blitt et av de største i Australia. RMIT har et verdensomspennende rykte for sin praktisk rettede undervisning samt forskning.

Hva kan du studere på RMIT University?

Blant annet arkitektur, bygg og planlegging, kunst- og designfag, business, IT, ingeniørstudier, helsefag, samfunnsfag og media og kommunikasjon.

Akademisk omdømme

RMIT er et av 5 universiteter i Australia som er med i Australian Technology Network (ATN). Denne gruppen innovative universiteter jobber tett med industri og myndigheter innen praktisk forskning. RMIT University er innovativt og internasjonalt, og har et renommé for fremragende arbeid innenfor arbeidsrelatert utdannelse, samt høy kvalitet på forskning. I tillegg berømmes de for et sterkt engasjement i industrien og det lokale samfunn.

Hvorfor studere på RMIT University?

RMIT University er en av Australias ledende utdanningsinstitusjoner, og ved å studere på RMIT vil du få en anerkjent utdannelse. Universitetet er internasjonalt anerkjent for å være praktisk rettet og ha en svært høy kvalitet på undervisningen. Universitetet har fokus på å hele tiden imøtekomme de behovene som finnes i ulike markeder og industrier. Dette gir studentene en god forberedelse på arbeidslivet og gjør dem spesielt ettertraktet på arbeidsmarkedet. Det er også gode muligheter for arbeidsutplassering i løpet av utdannelsen din. Universitetets sentrale beliggenhet gir et hav av muligheter i form av underholdning, shopping og aktiviteter under dine studier på RMIT.

Fakta

Antall studenter: 58 000
Antall internasjonale studenter: 8000
Akademisk kalender: Studiestart i februar  og juli
Nivå og studieavgifter:
Study Abroad (1-2 semester) fra 7680 AUD per semester (2013)
Bachelorgrad fra AUD 10080 per semester (2013) 
Mastergrad fra AUD 11040 per semester (2013)

Universitetets hjemmeside: RMIT University

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller vil søke. KILROY education hjelper deg gratis med å søke og gir deg veiledning underveis. Vår kunnskap er din trygghet!

Kontakt oss for mer informasjon om RMIT University
Kontakt oss
Kommentarer
KILROY
Hei Synne, Dersom du har rundt 4.0 i snitt fra VGS så er det er godt utgangspunkt for å komme inn på denne graden. Du må legge ved et motivasjonsbrev når du søker, og her bør det komme tydelig frem hvorfor du vil studere fotografi på RMIT. Hvis du har en portofolio så kan dette legges ved, men det er ikke et krav. Du kan lese mer om denne graden her: http://www.rmit.edu.au/browse;ID=BP117;STATUS=A;VIEW=INTL;PAGE_AUTHOR=Kalbitzer,%20Sybille . Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon, eller har lyst til å søke. Du slipper å betale søknadsavgift når du søker gjennom KILROY education, og vi bistår deg i tillegg gratis under hele søknadsprosessen. Mvh Kari, KILROY education.
17.10.2013 07:21:25
blog comments powered by Disqus
Contact