RMIT University

Søk på RMIT University

Søk på RMIT University

KILROY kan hjelpe deg med å søke på RMIT University.

Hvordan søker jeg på RMIT University?

Vi anbefaler deg å søke på RMIT University minst 3-4 måneder før studiestart. RMIT University har løpende opptak. Hvis RMIT University har fanget interessen din, kan du ta kontakt med KILROY, som er skolens offisielle representant i Norge. KILROY hjelper deg gratis med å søke på RMIT University og bistår gjennom hele søknadsprosessen. Vi svarer på dine spørsmål, og vi gir deg praktisk informasjon som du trenger før studiestart.   

Opptakskrav til RMIT University

RMIT University krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes, om man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever RMIT University et gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. 

Til studier på bachelornivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole (som kan være maks 5 år gammel), eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS. Søkere til programmer på masternivå må normalt ta en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS.

Vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. Ta kontakt med oss for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du vil søke på. 

Søknadsskjema

Kontakt KILROY for å søke på RMIT University.

Høres RMIT University spennende ut?
Kontakt oss!
Contact