RMIT University

Melbourne har et yrende natteliv

Studere i Melbourne

Universitetet ligger i Melbourne, som er Australias nest største by og hovedstad i den australske delstaten Victoria. Melbourne er en populær studentby, og huser mer enn 50.000 studenter fra hele verden. Vurderer du å studere i Melbourne? - Melbourne er kåret til den beste storbyen i verden å leve i!

Klimaet er behagelig, og du kan nyte godværsdager i byens mange parker og koselige gater. Byens borgere har en særdeles genuin lidenskap for god mat og drikke, og med over 3.000 restauranter kan nok selv de mest kresne tilfredsstilles! Videre er Melbourne betegnet som Australias fremste by når det kommer til mote, sport, uteliv, musikk, restauranter og arrangementer. Like utenfor selve byen finner du flere flotte strender og nasjonalparker.

Livet i Melbourne

Melbourne er kåret som en av verdens beste byer å bo i på bakgrunn av byens kultur, klima, levekostnader og sosiale forhold som f. eks lav kriminalitet. Livsstilen i Melbourne betegnes som kosmopolitisk og sofistikert. Melbourne har ca 3.8 millioner innbyggere. Det er svært populært å studere i Melbourne, og gatebildet er derfor preget av mange unge studenter. Melbournes borgere er svært sosiale og utadvendte mennesker som liker å treffes på kafeer og restauranter, samt at de aller fleste er ivrige tilhengere av australsk fotball.

Bli med på australsk fotballkamp!


Klima i Melbourne

Melbourne har et temperert kystklima, karakterisert av svært skiftende vær med gjennomgående fuktige og ofte overskyete perioder. Gjennomsnittstemperaturen varierer i løpet av året, fra 10 til 20 grader. Årstidene er omvendt fra Skandinavia, hvilket betyr at vinteren strekker seg over juni, juli og august mens sommermånedene er november, desember og januar.

 

Høres RMIT University spennende ut?
Kontakt oss!
Contact