University of South Australia

University of South Australia (UniSA) er et innovativt universitetet med en 150 år lang historie.
 

Studere på University of South Australia

University of South Australia (UniSA) er et innovativt universitetet med en 150 år lang historie. UniSA er et av de raskest voksende universiteter i Australia. Universitetsområdene er godt utstyrt med datarom, bibliotek, kafeer og barer. Studiene er utviklet i samarbeid med næringslivet, og praksis er ofte en del av studiene ved University of South Australia. Populære South Australian School of Arts er også en del av UniSA.

Hva kan du studere på University of South Australia?

Universitetet tilbyr studier innen blant annet arkitektur, design, sykepleie, fysioterapi, turisme og business.

Akademisk omdømme

University of South Australia er et av 5 universiteter i Australia som er med i Australian Technology Network (ATN). Denne gruppen innovative universiteter jobber for å danne partnerskap med industri og myndigheter for å levere praktiske resultater gjennom fokusert forskning. The Division of Business er akkreditert av European Quality Improvement System (EQUIS).

The Graduate Management Association of Australia (GMAA) ga UniSA's Master of Business Administration sin høyeste verdi med 5 stjerner i 2012.

Hvorfor studere på University of South Australia?

University of South Australia (UniSA) er et innovativt og internasjonalt universitet. UniSA er anerkjent over hele verden for å tilby fagrelevante og karrierefokuserte studier. Ved å studere på University of South Australia får du muligheten til å kombinere teori med praksisbasert læring. Med topp moderne fasiliteter samt en studentsentrert og internasjonal holdning til undervisning, kan studier ved UniSA virkelig gi deg en helt unik opplevelse!

Fakta

Antall studenter: 36000
Antall internasjonale studenter: 9900
Akademisk kalender: Studiestart i februar og juli
Nivå og studieavgifter:
Study Abroad fra 9450 AUD per semester (2014)
Bachelorgrad fra 11200 AUD per semester (2014)
Mastergrad fra 11200 AUD per semester (2014)

Universitetets hjemmeside: University of South Australia

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller vil søke. KILROY hjelper deg gratis med å søke og gir deg veiledning underveis. Vår kunnskap er din trygghet!

Vil du ha mer informasjon om University of South Australia?
Kontakt KILROY
Contact