University of Technology Sydney

På UTS finnes det mange steder for studenter som ønsker å studere utenom forelesninger.
 

Studere på University of Technology Sydney

Kunne du tenkt deg å studere midt i Australias største by, Sydney? University of Technology Sydney (UTS) er et teknologisk universitet med fokus på innovasjon og praktisk basert læring. Tross sin relativt unge alder (25 år i 2013) er UTS i dag et internasjonalt anerkjent universitet med supersentral beliggenhet i millionbyen Sydney.

Hva kan du studere på University of Technology Sydney?

På University of Technology Sydney kan du blant annet studere økonomi, (business), kommunikasjon, ingeniørstudier, design, arkitekturIT, internasjonale studier, sykepleie, juridiske fag, helsefag, farmasi og naturfag.

Akademisk omdømme

UTS er blitt rangert som nr. 284 på QS World University Rankings og blant topp 500 i Academic World Ranking of Universities (Shanghai Jiao Tong) i 2011.

I tillegg har UTS blitt anerkjent med QS 5 Stars for gode resultater i bl.a. forskning, arbeidslivsrelevans og læring.

UTS har et mål om å bli ledende i samarbeidsforskning og en foretrukket forskningspartner blant industrien, næringslivet, myndigheter og profesjonene.

UTS er et av 5 universiteter i Australia som er med i Australian Technology Network (ATN). Denne gruppen innovative universiteter jobber for å danne partnerskap med industri og myndigheter for å levere praktiske resultater gjennom fokusert forskning.

UTS Business School er akkreditert av the Association to Advance Collegiate Schools of Business - AACSB.

Hvorfor studere på University of Technology Sydney?

University of Technology Sydney (UTS) har en praktisk tilnærming i et akademisk læringsmiljø. UTS har fått 5 stjerner i den siste QS Stars™ ratings, og er internasjonalt anerkjent for sin forskning, karrieremuligheter, undervisning og infrastruktur. 

UTS er stolt av sine nærme bånd til industrien, da bedrifter bidrar i utviklingen av studieprogrammer for å tilføre en balanse mellom teori og praksis. Studier på University of Technology Sydney inkluderer prosjektarbeid, casestudier og feltarbeid.

UTS ligger svært sentralt til ved sentralbanestasjonen i Sydney. Som student har du dermed tilgang til alt det Sydney kan tilby, alt fra internasjonale turistattraksjoner, bohemaktige bydeler, fargerike markeder og kritthvite strender.

UTS har en stor andel internasjonale studenter, og dette bidrar til et mangfoldig og spennende studentmiljø. Sydney er en av de mest multikulturelle byene i verden, så her får man virkelig muligheten til å bygge et internasjonalt nettverk.

Fakta

Antall studenter: 36300 (2012)
Antall internasjonale studenter: 9470
Akademisk kalender: Studiestart i februar og juli
Nivå og studieavgifter:
Study Abroad (1-2 semestre) fra 9600 AUD per semester (2015)
(Søkere til study abroad blir ut fra karaktersnitt automatisk vurdert for Study Abroad Excellence Grants på AUD 2000)
Bachelorgrad fra 9920 AUD per semester (2014)
Mastergrad fra 9920 AUD per semester (2014) 
Ler mer på avgift her.

CRICOS code: 00099F

Universitetets hjemmeside: University of Technology Sydney

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller vil søke. KILROY hjelper deg gratis med å søke og gir deg veiledning underveis. Vår kunnskap er din trygghet!

Høres University of Technology Sydney spennende ut?
Kontakt oss!
Contact