University of Technology Sydney

UTS åpnet sportshall under bakken i april 2011.

Studentlivet på University of Technology Sydney

UTS City campus ligger svært sentralt i Sydney ved sentralbanestasjonen. Den 28 etasjer høye bygningen (UTS Tower) syder av aktivitet. Foruten lesesaler og klasserom finnes det også barer og kafeer her. På City campus tilbys studier innen blant annet business, ingeniør, IT, media og kommunikasjon.

Fakultetet for design og arkitektur ligger rett ved siden av og preger miljøet med sine workshops og utstillinger.  Knappe to mil nord for byen i tettstedet Lindfield ligger Kuring-gai campus. Her tilbys studier i blant annet sykepleie og økonomi. 

Transport

Det går en gratis shuttle mellom City Campus og Kuring-gai campus og den tar ca. 1 time.

Fasiliteter på University of Technology Sydney

Det finnes en rekke aktivitetstilbud på UTS campus som f. eks restauranter, kafeer, treningsstudio og butikker bare for å nevne noe. I tillegg er det flere klubber og foreninger man kan ta del i. UTS åpnet sportshall under bakken ved City campus i april 2011.

Bolig på UTS

UTS har flere ulike bosteder for studentene rundt om i byen der man vanligvis får eget soverom, mens kjøkken og bad deles med flere. Du må regne med minst 150 AUD og 50 AUD til mat per uke (2012).

UTS sitt boligkontor garanterer study abroad studenter studentbolig om man søker innen en gitt frist. 

UTS åpnet i 2011 sitt hittil største studentboligbygg - Yura Mudang. Det er plass til 720 studenter og ligger like ved City campus. Man er opp til 6 som deler bad og kjøkken. Egne ettromsleiligheter er også tilgjengelige.  

Du kan selvsagt også finne bosted på det private boligmarkedet, og til dette får du nødvendig hjelp fra universitetets boligkontor. Et populært område for studenter er Bondi Junction der det finnes mange leiligheter og hybler til leie.

Høres University of Technology Sydney spennende ut?
Kontakt oss!
Contact