University of Technology Sydney

Studenter forteller - University of Technology Sydney

Hvordan er det virkelig å studere på University of Technology Sydney? Les hva studentene synes!

Navn: Johanna
Grad: Bachelor of Management in Tourism

Johanna studerer i Sydney og forteller om sin studieopplevelse ved UTS

"Jeg heter Johanna, og jeg studerer for tiden en bachelorgrad i Management in Tourism på University of Technology Sydney. Jeg valgte denne bachelorgraden fordi jeg elsker å reise og å være sosial, samtidig er jeg også interessert i business.

På fritiden min finner jeg på masse forskjellig, og er veldig heldig ettersom huset jeg bor i ligger i Darlinghurst, kun 10 minutter å gå fra byen, og i nærheten av alt man kan tenke seg. Jeg er utrolig fornøyd med situasjonen slik som den er for øyeblikket, alt er bedre enn jeg kunne håpet på. Gode karakterer, et kjempefint hus, morsom jobb og en gjeng med fantastiske venner. Dette er det beste valget jeg noen gang har tatt!" 

Her kan du lese mer om Johannas studieopplevelse ved University of Technology Sydney.

 
Navn: Marita
Grad: Bachelor of Nursing

Marita forteller om hvordan livet er som student ved University of Technology Sydney, Australia

"Studentmiljøet og universitetet er mye bedre enn jeg noen gang kunne forestilt meg. Jeg reiste hit alene uten å kjenne noen, så jeg syntes det var litt skummelt når skolen skulle starte. Men de har mange frivillige studenter som er rundt på campus de første ukene, som kommer opp til deg og spør om du trenger hjelp og hjelper deg til å finne frem til dit du skal. Så alt gikk som en drøm! Veldig kjekt at de får deg til å føle deg så velkommen fra første stund!

Studentmiljøet er kjempeflott, får nye venner hver eneste dag og universitetet arrangerer BBQs, arrangementer og turer som alle kan ta del i. I tillegg er det forskjellige klubber som passer alle om du ønsker å ta del i det."

Les mer om Maritas tid som student ved UTS i Sydney her.

Høres University of Technology Sydney spennende ut?
Kontakt oss!
Contact