University of Technology Sydney

UTS ligger sentralt i Sydney som er den mest folkerike byen i Australia.

Studere i Sydney

University of Technology Sydney ligger sentralt i Sydney - hovedstaden i delstaten New South Wales. Sydney er med sine over 4 millioner innbyggere den mest folkerike i Australia.

Livet i Sydney

Sydney er en av verdens mest multikulturelle byer og er i dag hjem for personer fra over 200 land. Dette er dermed stedet for å møte ulike kulturer, språk og perspektiver. Du vil også finne de ulike kulturene representert på restauranter, cafeer og matmarkeder. Her kan du prøvesmake matretter fra alle verdenshjørner. Sydney ligger i nærheten av ikke mindre enn 35 strender. Blant de mest populære er Manly i nord og Bondi i øst. Til Bondi Beach tar det ca. 45 minutter med buss fra sentralbanestasjon, til Manly ca. 20 minutter med båt fra havnen. På østkysten ligger strendene som perler på en snor, og her finner man også innspillingsstedet for den populære TV-serien Home & Away. Liker du strandliv, har du dermed mye å velge mellom om du velger studier i Sydney!

Utenom strendene har Sydney også en rekke parker, gallerier og festivaler. I Sydney har man uante shoppingmuligheter, fra high-end merkene Gucci og Prada til ulike kuriositeter som man finner på de mange markedene spredt rundt om i byen. Det er også Australias fremste destinasjon for internasjonale studenter og er landets økonomiske sentrum. Ca. 500 globale bedrifter har sine hovedkontorer i byen. Sydney består av mange ulike bydeler med sin egen sjarm og tilbud. Det er helt ypperlig å studere i Sydney for deg som vil kombinere storby med strandliv!

Klima i Sydney

Sydney har et temperert klima med varme somre og milde vintre. Den varmeste måneden av året er januar med en gjennomsnittstemperatur på mellom 18-25 grader. Vinteren er litt kjølig, hvor den kaldeste måneden er juni der temperaturene ligger på gjennomsnittlig 8-16 grader.

 

Høres University of Technology Sydney spennende ut?
Kontakt oss!
Contact