University of the Sunshine Coast

Studentlivet på University of the Sunshine Coast, Australia - KILROY

Studentlivet på University of the Sunshine Coast

Universitetsområdet ligger nærme både verdenskjente surfestrender og store naturparker. Faktisk er området så åpent at det ikke er uvanlig å se kenguruer hoppe rundt blant studentene på campus.

Herfra tar det kun 10 minutter med buss til tettstedet Mooloolaba hvor mange studenter velger å bo.

Fasiliteter på University of the Sunshine Coast

Universitetets campus er i stadig vekst og inneholder flere prisvinnende byggninger. I tillegg til gode akademiske fasiliteter som auditorium, klasserom og arbeidsområder finner en både kunstgalleri, flere kafeeer, bibliotek og bokhandler på campus.  USC har også sports- og teningsfasiliteter av høy standard, som omfatter en stor sportsstadium, treningsstudio, løpebaner, ballspillområder, tennisbaner og basketballbaner. I 2011 åpner også USCs nye svømmebasseng. 

Transport

Busselskapet Sunbus kjører ruter mellom universitetets campus og flere destinasjoner langs Sunshine Coast. Ikke langt fra campus går det også tog (Rail-Bus) til bl.a. Brisbane. Universitetet anbefaler studentene å bruke sykkel- og gangstiene rundt området. Disse stiene danner også et nettverk som gir enkel transport til nærliggende områder som Sippy Downs, Buderim og Mooloolaba. Mange studenter velger å kjøpe bil for å komme seg enklere rundt.

Bolig på University of the Sunshine Coast

Det finnes tre leilighetskomplekser i forbindelse med campus ved Chancellor Park: Varsity Apartments,  UniCentral og The Village. Alle leilighetene er møblerte og har tilgang til internett. I leilighetene er det fire soverom (man får rom med eget bad og toalett) samt at man deler kjøkken og stue. Området byr også på grillmuligheter, innen- og utendørs bassenger og baner til tennis og volleyball. Alle tre bygningene ligger i kort gåavstand fra campus. Universitetet hjelper også gjerne med å finne bolig dersom man vil bo i andre områder eller noen av de små nærliggende byene.

Høres University of the Sunshine Coast spennende ut?
Kontakt oss!
Contact