University of the Sunshine Coast

Studere på Sunshine Coast i Australia - KILROY

Studere på Sunshine Coast

USC ligger i Sippy Downs i utkanten av byen Maroochydore i delstaten Queensland. Det er en liten by med ca 17.500 innbyggere, og den ligger ca. 90 km nord for Brisbane. Nærliggende tettsteder er Mooloolaba og Noosa.

Området er kjent for supre surfestrender, parker og piknikkområder samt gode shoppingmuligheter. Området er praktisk anlagt og oppfordrer til at man benytter seg av de mange gå- og sykkelstier langs strendene.

Livet på Sunshine Coast

Livsstilen på Sunshine Coast er behagelig avslappet og området oppfattes av mange som et ferieparadis. Her finner du bra shopping, koselige utendørs kafeer og restauranter, og folk er svært vennlige og utadvendte. Befolkningen på Sunshine Coast teller mer enn 290.000 innbyggere, i tillegg til de årlige 50.000 turistene og sesongarbeiderne. Området er preget av et ungt miljø som nyter det subtropiske klimaet, samt ungdommer som trekker hit av sportslige årsaker som f. eks surfing, strandvolley og skating.

Klima på Sunshine Coast

Sunshine Coast har et subtropisk klima med varme, fuktige somre og tørre, milde vintre. Gjennomsnittstemperaturen varierer fra 21 grader i juli til 29 grader i desember. Minimumstemperaturene varierer fra 7 grader i juli til 21 grader i februar.

Høres University of the Sunshine Coast spennende ut?
Kontakt oss!
Contact