University of Western Australia

University of Western Australia ligger en 10 minutters kjøretur utenfor Perth sentrum.
 

Studere på University of Western Australia

University of Western Australia (UWA) er et av de eldste og mest prestisjefylte universitetene i Australia. Studier på University of Western Australia er svært populært på grunn av det brede fagtilbudet, og fordi skolen regnes for å være et av de ledende forskningsuniversitetene i landet. UWA ligger nydelig til ved Swan River, og campusen har store grøntområder og ærverdige sandsteinsbygninger.

Hva kan du studere på University of Western Australia?

Universitetet har studier innen blant annet business, psykologi, idrettsvitenskap, historisk-filosofiske
fag
, arkeologi, antropologi, arkitektur og naturfag.

Akademisk omdømme

UWA er medlem av "Group of Eight", som er et samarbeid mellom de fremste australske forskningsuniversitetene. I 2009 ble UWA beskrevet som "an excellent, high-quality, well organized university with a broad vision" av Australias vurderingsorgan for høyere utdannelse. University of Western Australia er ranket på andreplass i Australia for sine bachelorprogrammer. UWA Business School er akkreditert av både EQUIS og AACSB

The Graduate Management Association of Australia (GMAA) ga UWA's Master of Business Administration sin høyeste verdi med 5 stjerner i 2012.

Hvorfor studere på University of Western Australia?

UWA ligger i Perth i Western Australia og er kjent for kvaliteten på studietilbudet, som trekker til seg gode studenter og forelesere fra hele verden. Universitetet har et sterkt fokus på forskning, men er også rangert som nr. 2 i Australia for kvaliteten på studietilbudet på bachelornivå. Til tross for at det er et stort universitet, får man god oppfølging fra foreleserne, og man får en svært deltakende studiehverdag i form av grupperundervisning og prosjektarbeid. Campuset har en god atmosfære, med mange grønne lunger, påfugler som vandrer rundt, og et aktivt studentsenter med alle de fasiliteter man trenger. Perth kan by på et varmt klima året rundt, og de vakre strendene er populære blant oss nordboere.

Fakta

Antall studenter: 25000
Antall internasjonale studenter: 5000
Akademisk kalender: Studiestart i februar og juli
Nivå og studieavgifter:
Study Abroad (1-2 semestre) fra 13 250 AUD per semester (2017)
Bachelorgrad fra 26 400 AUD per år (2016) 
Mastergrad fra 27 500 AUD per år (2016)

NB!UWA står på tilleggsstipendlisten til Lånekassen og som student her kan man få ekstra støtte til studieavgiften. Les mer på Lånekassens nettsider.

Universitetets hjemmeside: University of Western Australia

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller vil søke. KILROY hjelper deg gratis med å søke og gir deg veiledning underveis. Vår kunnskap er din trygghet!

Høres University of Western Australia spennende ut?
Kontakt oss!
Contact