University of Western Australia

University of Western Australia

Studentlivet på University of Western Australia

UWAs hovedcampus ligger i bydelen Crawley, like ved Perths finanssentrum. Det tar omtrent 10 minutter å komme seg til campusen med buss fra downtown Perth, og om lag 20 minutter fra kysten. Campusen strekker seg over et stort område, med Swan River rennende forbi.

Store trær gir mulighter for avkjøling i skyggen, og det finnes også en utendørs lesesal dersom biblioteket blir for kaldt. Det finnes til og med en utendørs kino på universitetsområdet. Campusen blir ofte beskrevet som en av Australias mest pittoreske, og består av både gamle og verneverdige og nye og moderne bygninger.

Fasiliteter på University of Western Australia

University of Western Australia har et stort bibliotek, mange pc-rom, sportssenter og svømmebasseng, caféer, pub, bokhandel, bank, og utallige klubber du kan engasjere deg i. UWA har også investert mye penger i moderne laboratorie- og forskingsfasiliteter.

Transport

Det er lett å komme seg til Crawley med buss. Ellers anbefales det å bruke sykkel som fremkomstmiddel dersom man bor i nærheten. Det kan være vanskelig å finne parkering på campus, siden mange benytter bil på grunn av de store avstandene i byen.

Bolig på UWA

UWA har standard on-campus studentboliger som ligger rett ved universitetet. Dersom du heller vil bo privat, er det forholdsvis lett å finne bolig i Perth, og man deler da gjerne et hus med andre studenter. Det private leiemarkedet kan være et rimeligere alternativ enn on-campus studentboliger.

Høres University of Western Australia spennende ut?
Kontakt oss!
Contact