Thompson Rivers University

Kamloops ligger kun 45 minutter med bil fra et av Canadas alle beste skisportsteder - Sun Peaks.
 

Studere på Thompson Rivers University

Thompson Rivers University er perfekt for deg som ønsker deg en god utdannelse og samtidig vil være i nærheten av vakker natur og førsteklasses skibakker. Byen byr også på kulturelle opplevelser og det er heller ikke langt å dra til storbyen Vancouver.

Hva kan du studere på Thompson Rivers University?

Thompson Rivers University er spesielt kjent for sine utdanninger innenfor idrett, turisme og opplevelsesturisme, men de har også gode studier innenfor business, samfunnsfag, helsefag og kunst og design.

Akademisk omdømme

Thompson Rivers University ble etablert i 1970 og er et ungt og innovativt universitet.

Hvorfor studere på Thompson Rivers University?

Dersom du er på utkikk etter å ta et eller to semester i utlandet eller vil ta utdannelsen din på et landlig sted der ro og vakker natur står i fokus i stedet for travle og bråkete storbyer - da er Thompson Rivers rette sted for deg! Byen Kamloops er et trygt og rimelig sted å bo på, og det finnes massevis av aktiviteter og spennende opplevelser både i og utenfor sentrum. Vancouver ligger bare en 45 minutters flytur unna om du vil føle storbyens vibrerende puls på kroppen. Eller du kan ta bilen og bruke de 45 minuttene langs veien i stedet, og dermed bytte ut Kamloops med Canadas beste skisportsteder! Dette er derfor den perfekte kombinasjon mellom det livlige og det rolige. Selv klimaet er lovende - Kamloops har nemlig rundt 2000 soltimer i året!

Fakta

Antall studenter: 13 000
Antall internasjonale studenter: 1270
Akademisk kalender: Studiestart i september og januar
Nivå og studieavgift:
Study Abroad (1-2 semestre) fra CAD 7900 per semester (2014)
Bachelorgrad fra CAD 7900 per semester (2014)
Mastergrad fra CAD 11 000 per semester (2014)

Universitetets hjemmeside: Thompson Rivers University

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller vil søke. KILROY hjelper deg gratis med å søke og gir deg veiledning underveis. Vår kunnskap er din trygghet!

Vil du ha mer informasjon om Thompson Rivers University?
Kontakt oss!
Contact