Bournemouth University

Bournemouth har det varmeste klimaet i England
 

Studere på Bournemouth University

Ta din utdanning ved universitetet som år etter år kan vise til en av de høyeste ansettelsesprosenter i Storbritannia. Bournemouth kan attpåtil skryte av strandlinje og det varmeste klimaet i England.

Studieprogram

Bournemouth University er spesielt anerkjent for studier innenfor turisme, økonomi, multimedia kommunikasjon, dataanimasjon, design og markedsføring.

Akademisk omdømme

Bournemouth University har blitt rangert som det beste av Storbritannias nye universiteter i avisen The Guardians universitetsguide i både 2009 og 2010. Avisen har også rangert BU som det beste universitetet for studier innen turisme i Storbritannia.

I 2013 fikk universitetet svært gode skussmål av kvalitetsorganet QAA for studentenes læringsmuligheter. Takket være målrettet innsats kan Bournemouth University nå også skilte med en plass på Times Higher Education liste over verdens topp 500 universiteter.  

Medieskolen på Bournemouth University huser The National Centre for Computer Animation, og er det eneste instituttet som er tildelt både Screen og Media Academy-status av Creative Media Council i Storbritannia. Den er Sør-Englands viktigste skole for filmprodusering, og har fostret studenter som senere har jobbet med animasjon i filmer som Ringenes Herre, Gladiatoren, Star Wars, Madagaskar og King Kong.

Hvorfor studere på Bournemouth University?

Det er mange fordeler ved å studere på Bournemouth University:

  • Universitetet har en av Europas beste grader innen mediefag, og business-fakultetet har et godt internasjonalt rykte med sterke bånd til bransjen
  • Ansettelsesrater av nyutdannede ved universitetet er blant Storbritannias høyeste
  • Bournemouth by har Englands varmeste klima, og det finnes en 12 km lang strandlinje bare 5 km unna campus.
  • Bournemouth University er et moderne universitet som tilbyr profesjonell og nyskapende læring.
  • Bournemouth University har 2000 internasjonale studenter fra rundt 120 land
  • Alle undergraduate kurs tilbyr muligheten for en profesjonell plassering (internship)
  • Bournemouth University tilbyr betalt praksisplasser for master i business, turisme, IT og teknologi på tvers av 29 kurs, i opp til 12 måneder
  • Studentsamfunnet har 100 klubber og foreninger for alle interesser, som det akademiske, kulturelle, sport og annet
  • Bournemouth University tar også bærekraft på alvor, og følger retningslinkjer som tar sikte på å bevare det biologiske mangfoldet på campus og i omgivelsene rundt.

 

Fakta

Antall studenter: 18000
Antall internasjonale studenter: 3000
Akademisk kalender: Studiestart i september og januar
Nivå og studieavgifter:
Bachelorgrad fra 12 500 GBP per år (2016)
Mastergrad fra 11 000 GBP per år (2016)

Universitetets hjemmeside: Bournemouth University

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller vil søke. KILROY hjelper deg gratis med å søke og gir deg veiledning underveis. 

Høres Bournemouth University spennende ut?
Kontakt oss!
Contact