Bournemouth University

Bournemouth har det varmeste klimaet i England
 

Studere på Bournemouth University

Bournemouth University er et moderne universitet som tilbyr profesjonell og nyskapende læring. Bournemouths avgangstudenter er attraktive på arbeidsmarkedet, og universitetet kan år etter år vise til en av de høyeste ansettelsesprosenter i Storbritannia. Bournemouth kan også skryte av strandlinje og har det varmeste klimaet i England.

Hva kan du studere på Bournemouth University?

Bournemouth University er spesielt anerkjent for studier innenfor turisme, økonomi, multimedia kommunikasjon, dataanimasjon, design og markedsføring.

Akademisk omdømme

Bournemouth University har blitt rangert som det beste av Storbritannias nye universiteter i avisen The Guardians universitetsguide i både 2009 og 2010. Avisen har også rangert BU som det beste universitetet for studier innen turisme i Storbritannia. I 2013 fikk universitetet svært gode skussmål av kvalitetsorganet QAA for studentenes læringsmuligheter. Takket være målrettet innsats kan Bournemouth University nå også skilte med en plass på Times Higher Education liste over verdens topp 500 universiteter.  

Medieskolen på Bournemouth University huser The National Centre for Computer Animation og er det eneste instituttet som er tildelt både Screen og Media Academy-status av Creative Media Council i Storbritannia.

Business-fakultetet har også et godt internasjonalt rykte og har sterke bånd til bransjen.

Hvorfor studere på Bournemouth University?

Det er mange fordeler ved å studere på Bournemouth University. Foruten en av Europas beste grader innen mediefag, har de også en av Storbritannias høyeste ansettelsesrater av nyutdannede. Det har også blitt gjort store investeringer på oppgradering av bygninger og fasiliteter. Bournemouth's Media School har oppnådd "Screen Academy Status" sammen med byens Art Institute, og er Sør-Englands viktigste skole for filmprodusering. Universitetet huser også National Centre for Computer Animation og har fostret studenter som senere har jobbet med animasjon i filmer som Ringenes Herre, Gladiatoren, Star Wars, Madagaskar og King Kong. Bournemouth by kan også skryte av Englands varmeste klima, og det finnes en 12 km lang strandlinje bare 5 km unna campus.

Fakta

Antall studenter: 17000
Antall internasjonale studenter: 1500
Akademisk kalender: Studiestart i september og januar
Nivå og studieavgifter:
Bachelorgrad fra 6500 GBP per semester (2015)
Mastergrad fra 6500 GBP per semester (2015)

Universitetets hjemmeside: Bournemouth University

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller vil søke. KILROY hjelper deg gratis med å søke og gir deg veiledning underveis. Vår kunnskap er din trygghet!

Høres Bournemouth University spennende ut?
Kontakt oss!
Contact