London Metropolitan University

Studier på London Metropolitan University

Studier på London Metropolitan University

Gjennom fire forskjellige fakultet, kan London Met by på et bredt utvalg av studier på bachelor-, master- og phd-nivå.

Studiemuligheter ved London Meteropolitan Universitet 

  • Utveksling 1 eller 2 semester
    London Metropolitan universitet har mange muligheter for internasjonale studenter som har lyst til å tilbringe et semester eller et år som student i London. Programmene er laget for å passe internasjonale akademiske kalendere. Ved London Meteropolitan universitet er det mulig å kombinere kurs og fag både fra og utenfor ditt spesifikke fagområde (bachelornivå).

  • Bachelorgrad
    En bachelorgrad tar normalt tre år å fullføre ved London Meteropolitan universitet. En bachelorgrad sammensettes av flere forskjellige moduler. Fulltidsstudenter tar 4 moduler per semester. Som bachelorstudent er noen moduler obligatoriske mens andre er valgfrie. 

  • Mastergrad
    Enten du ønsker å endre karriereretning, styrke dine karriere og ansettelsesmuligheter eller vil forfølge din lidenskap er London Metropolitan universitet et utmerket valg for Masterstudier. 

På London Metropolitan University har internasjonale mastergradsstudenter mulighet til å søke om både delstipend og fullstipend.

Delstipend

Studenter fra land utenfor EU som betaler studieavgift og som studerer på et hvilket som helst masterprogram på Faculty of Life Sciences and Computing kan komme i vurdering for et delstipend på £1,500.

Du kan lese mer om de ulike stipendmulighetene her: 
www.londonmet.ac.uk/scholarships

Studiestart

Studieåret er delt inn i to semester som starter i september (høstsemester) og januar (vårsemester). Vi anbefaler deg å søke så snart du har bestemt deg for at du vil studere ved London Meteropolitan universitet. 

 

STUDY PROGRAMS AT LONDON METROPOLITAN UNIVERSITY
Klikk på plusstegnene under for å utvide kategorien og se hvilke studieretninger du kan velge mellom på London Metropolitan University: 

Høres London Metropolitan University spennende ut?
Kontakt oss!
Contact