Ritsumeikan APU

Søk på Ritsumeikan APU

Søk på Ritsumeikan APU

KILROY kan hjelpe deg med å søke på Ritsumeikan APU.

Hvordan søker jeg på Ritsumeikan APU?

For søknader til bachelorgrad er ordinær søknadsfrist 30. november for studier med oppstart i april 2012 og ordinær søknadsfrist 10. mai for oppstart i september 2012. For søknader til mastergrad er ordinær søknadsfrist 1. november for oppstart i april 2012 og 1. mai for oppstart i september 2012 er 1. mai. 

Hvis Ritsumeikan APU har fanget interessen din, kan du ta kontakt med KILROY, som er skolens offisielle representant i Norge. KILROY hjelper deg gratis med å søke på Ritsumeikan APU og bistår gjennom hele søknadsprosessen. Vi svarer på dine spørsmål, og vi gir deg praktisk informasjon som du trenger før studiestart.

Søkere må gjennom et telefonintervju i søknadsprossen. 

Opptakskrav

Ritsumeikan APU krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes, om man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever Ritsumeikan APU et gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium.
 

Til studier på bachelornivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole (som kan være maks 5 år gammel), legger ved en referanse på engelske språkkunnskaper, eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS. Søkere til programmer på masternivå må normalt ta en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS.

Vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. Ta kontakt med KILROY for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du vil søke på. 

Søknadsskjema

Ta kontakt med KILROY.

 

 

Høres Ritsumeikan APU spennende ut?
Kontakt oss!
Contact