Hong Kong Polytechnic University

Hong Kong Polytechnic University har moderne fasiliteter for studentene

Studentlivet på Hong Kong PolyU

Hong Kong Polytechnic University (PolyU) ligger i området Kowloon, sentralt på fastlandet. Det er et område med mange butikker, restauranter og barer, og også et og annet marked. I denne bydelen finner man også mange kulturelle opplevelser.

Fasiliteter

På campus finner man bibliotek, caféer, sportssenter, svømmebasseng og gode datafasiliteter. På campus har de også et "industrial centre", hvor studenter kan få "hands-on training" innenfor sitt fagfelt. Dette er gjerne en integrert del av utdannelsen.

Transport

Hong Kong har et svært godt utbygd offentlig kommunikasjonssystem. Du kommer deg lett rundt med buss, tog, t-bane og ferge.

Bolig

PolyU tilbyr campusbolig kun 10 minutters gange fra universitetet. Dette er standard studentboliger, hvor du deler rom med en annen student og bad med et annet dobbeltrom. Det er internettilgang på alle rom. Mat blir servert i en stor kantine i første etasje. I tillegg finnes det et treningsstudio, karaokerom, og leserom. Det er mulig å finne bolig på egenhånd, men vær oppmerksom på at dette kan være betraktelig dyrere enn studentbolig.

Høres Hong Kong Polytechnic University spennende ut?
Kontakt oss!
Contact