Hong Kong Polytechnic University

I Hong Kong får du en god blanding av kinesisk kultur og moderne storbyliv

Studere i Hong Kong

Hong Kong Polytechnic University (PolyU) ligger sentralt på fastlandet i Hong Kong, i bydelen Kowloon. Den urbane bydelen "main island" finner du bare en kort fergetur unna, og her finner du eksklusive butikker og skyskrapere som World Trade Centre og Bank of China.

Livet i Hong Kong

Det bor ca 7 millioner mennesker i byen og 95 % av disse er kinesere. Offisielle språk er kantonesisk og engelsk. Stadig flere snakker også nå mandarin. Hong Kong sover aldri og den har noe for alle og enhver. Vestlig luksus dominerer i store deler av byen, men man finner også markeder hvor man kan gjøre et godt kjøp. De fleste forventer neppe å kunne velge blant spennende fotturer i Hong Kong, men rett utenfor sentrum finnes det mange flotte turløyper hvor den lengste strekker seg hele 100 km! Turen tar deg med gjennom skoger, steder for fugletitting og idylliske, hvite sandstrender.

Klima

Hong Kong har et fuktig subtropisk klima. Somrene er varme og fuktige, og vinteren er gjerne solrik men med mer tåke når det nærmer seg februar. Gjennomsnittstemperatur på sommeren er ca 28 grader og på vinteren ca 16 grader.

Høres Hong Kong Polytechnic University spennende ut?
Kontakt oss!
Contact