AUT University

AUT er det raskest voksende universitetet på New Zealand og har den høyeste andelen uteksaminerte som går rett ut i jobb.
 

Studere på Auckland University of Technology (AUT)

AUT er New Zealands yngste og raskest voksende universitet. Det ligger sentralt i Auckland med alle fasiliteter i umiddelbar nærhet. AUT har en rekke spennende studier med fokus på praksis og tette bånd til industrien. Som internasjonal student blir man tatt svært godt vare på ved AUT.

Hva kan du studere på AUT?

Blant annet kreative fag, ingeniørfag, reiseliv, samfunnsfag, idrettsfag deriblant fysioterapi. 

Akademisk omdømme

AUT fikk universitetsstatus i januar 2000 og er dermed New Zealands yngste universitet. AUT er det raskest voksende universitetet på New Zealand og har den høyeste andelen uteksaminerte som går rett ut i jobb. AUT Business School er akkreditert av AACSB International.

AUT ble rangert blant "top 50 world universities under 50 years old" av QS World University Rankings i 2016.

Hvorfor studere på AUT?

AUT har fokus på praktiske studier med tette bånd til industrien. Det er gode muligheter for å kombinere studier og praksis over ett eller to semester på AUT. AUT fokuserer på internasjonalisering og er dedikert til sine internasjonale studenter. Auckland er også kåret til verdens 4. beste by å by av Mercers Quality of Living Survey (2009).

Fakta

Antall studenter: 30 000
Antall internasjonale studenter: ca. 4000
Akademisk kalender: Studiestart i februar og juli
Nivå og studieavgifter:
Study Abroad (1-2 semestre) fra 12 500 NZD per semester (2016) 
Bachelorgrad fra 23 800 NZD per år (2016) 
Mastergrad fra 28 600 NZD per år (2016)

Universitetets hjemmeside: AUT University

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller vil søke. KILROY hjelper deg gratis med å søke og gir deg veiledning underveis. Vår kunnskap er din trygghet!

Høres AUT University spennende ut?
Kontakt oss!
Contact