AUT University

Søk på AUT University

Søk på AUT University

KILROY kan hjelpe deg med å søke på AUT University.

Vi anbefaler deg å søke på AUT University minst 3-4 måneder før studiestart. AUT University har løpende opptak. Hvis AUT University har fanget interessen din, kan du ta kontakt med KILROY, som er skolens offisielle representant i Norge. Vi hjelper deg gratis med å søke på AUT University og bistår gjennom hele søknadsprosessen. Vi svarer på dine spørsmål, og vi gir deg praktisk informasjon som du trenger før studiestart.   

Opptakskrav til AUT University

AUT University krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes, om man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever AUT University et gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. 

Til studier på bachelornivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole (som kan være maks 5 år gammel), eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS. Til studier på masternivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk (som kan være maks 8 år gammel), eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS.

Vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. Ta kontakt med en av våre studieveiledere for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du vil søke på. 

Søknadsskjema

Ønsker du å søke på Auckland University of Technology (AUT) kan du ta  kontakt med oss, eller laste ned søknadsskjema nedenfor. Husk at du alltid kan ta kontakt med oss for hjelp underveis i søknadsprossesen. 

Søknadsskjema til AUT - Study Abroad
Last ned
Søknadsskjema til AUT - Bachelor
Last ned
Søknadsskjema til AUT - Master
Last ned
Høres AUT University spennende ut?
Kontakt oss!
Contact