California State University, Northridge

Velkommen til CSUN
 

Studere på California State University, Northridge

California State University, Northridge (CSUN) er et av USAs største universiteter og skolen mottar årlig ca. 3 000 internasjonale studenter. Skolen ligger i hjertet av Fernando Valley, kun noen få minutter unna fantastiske strender og Downtown Los Angeles, og er derfor populært blant studenter som ønsker å leve "the Californian Dream"

Hva kan jeg studere på CSUN?

KILROY samarbeider med Tseng College på CSUN og vi kan hjelpe deg med å søke på det populære «Semester at CSUN» -programmet (SAC). Blir du tatt opp på dette programmet får du muligheten til å studere 1-2 semestre på CSUN, side om side med både amerikanske og internasjonale studenter. Du kan også søke på CSUNs «Intensive English» og «University Pathways» (IEUP)-programmer.

Hvorfor studere på CSUN?

  • Som student på CSUN får du en fantastisk mulighet til å utforske Sør-California kjent for sine vakre strender, kule nabolag (Hollywood, Beverly Hills osv.) og store attraksjoner som Universal Studios og Disneyland. I helgene har du mulighet til å dra på helgetur til bla. Grand Canyon, Las Vegas, San Diego og San Francisco!
  • Skal du studere på CSUN kan du velge mellom et bredt utvalg av spennende fag. Som internasjonal student får du faktisk muligheten til å velge fag fra mer enn 50 forskjellige studieretninger. 
  • CSUN har et spennende multikulturelt miljø med studenter fra mer enn 100 ulike land. 
  • Du kan til å ta med deg pensumbøkene ut i sola og forberede deg til neste forelesning på et teppe i CSUNs frodige, parklignende campus (som er større enn selveste Disneyland!).
  • Skolen har et aktivt studentmiljø med mer enn 250 ulike lag og foreninger, samt et eget «Student Recreation Center».

Akademisk omdømme

CSUN er akkreditert av Western Association of Schools and Colleges (WASC) og har i tillegg blitt tildelt 28 unike akkrediteringer innen ulike fagfelt. Skolen har i tillegg mottatt følgende annerkjennelser:

  • CSUNs David Nazarian College of Business and Economics ble i 2015 rangert som en av de beste handelshøyskolene i Princeton Review og er akkreditert av AACSB.
  • Mike Curb College of Arts, Media and Communication ble i 2014 listet på Hollywood Reporter liste over de 25 beste filmskolene i USA. Det er en ledende institusjon innen kunst, med prisvinnende studieprogrammer innen musikk og film.

Fakta

Antall studenter: 42 000
Antall internasjonale studenter: ca. 3 000 i året
Akademisk kalender: Studiestart i januar og september
Nivå og studieavgift:
Study abroad: Fra 7200 USD per semester (2016)

Universitetets hjemmeside: California State University, Northridge

Høres California State University, Northridge spennende ut?
Kontakt oss!
Contact