California State University, Northridge

Studier på California State University Northridge (CSUN) | KILROY

Studier på California State University Northridge (CSUN)

Tseng College opererer det populære «Semster at CSUN» -programmet i tillegg til egne «International English” og “University Pathway” programmer.

SAC-programmet gjør det mulig for internasjonale studenter å melde seg opp til fag på bachelornivå på CSUN i opptil 2 semestre. Internasjonale studenter kan dermed studere side om side med amerikanske CSUN-studenter og få den ultimate college-opplevelsen - California style!

Studentene kan hvert semester sette sammen sin egen timeplan bestående av ulike fag fra et bredt utvalg av studieretninger. Du kan blant annet ta fag innen markedsføring, kommunikasjon, språk, kultur, sosiologi, ingeniørstudier og mye mer! Inntaket til fagene er basert på tilgjengelighet og at studenten oppfyller opptakskravene til det enkelte fag. Mastergradsstudenter kan i enkelte tilfeller også bli tatt opp til SAC-programmet, men dette vurderes ut ifra hvert enkelt tilfelle. Kontakt KILROY for mer informasjon om dine valgmuligheter.

Merk at fag på førsteårsnivå ikke støttes av Lånekassen og vi anbefaler at søkere har minimum ett års høyere utdanning før man søker til CSUN.

Studieretninger

Utvid listen for å se hvilke studier du kan velge på CSUN:

Høres California State University, Northridge spennende ut?
Kontakt oss!
Contact