California State University, San Marcos

Studere i California (San Marcos) - KILROY

Studere i California (San Marcos)

Drømmer du om å studere i California? California State University San Marcos ligger i hjertet av solfylte California – et fantastisk sted å tilbringe studieetiden din. Ikke langt fra campusområdet finner du noen av Californias vakreste strender, og Stillehavskysten hvor du kan surfe, svømme, seile eller drive med andre vannaktiviteter. Universitetet ligger også i nærheten av både fjell og ørken hvor du blant annet kan gå på turer, sykle eller campe.

San Marcos City byr på et godt utvalg av både spise- og shoppingmuligheter. Det finnes allerede flere store shoppingsentre i byen som Creekside Marketplace, Nordahl Center, Grand Plaza og Old California Restaurant Row som alle er populære på grunn av god mat og spennende shopping. Det er også planlagt flere underholdningssteder, blant annet San Marcos Downtown Creek District, Palomar Station og University Village.

Attraksjoner i nærheten av California State University San Marcos

Andre kjente attraksjoner i nærheten av byen er for eksempel berømte San Diego Zoo Safari Park, Legoland, California Surf Museum og California Center for the Arts.

Teater, musikk- og kunstorganisasjoner finnes det også masse av i San Marcos. I byens egne "Theatre West" kan du få med deg gode teaterforestillinger, og i California Center for the Arts i Escondido finner du spennende underholdning på høyt nivå.

Studere i California - "The Californian Lifestyle"

Befolkningen i regionen er en blanding av kulturer fra hele verden. Som internasjonal student er det derfor lett å føle seg hjemme i California - det finnes noe for all og enhver. Om det så er restauranter, markeder, butikker og barer bør det ikke være vanskelig å tilfredstille de fleste. Og er du ute etter den ekte "Californian Experience"-livsstilen, opplevelsen… alt får du på California State University San Marcos. Gjennomsnittstemperaturen ligger på 18-24 grader, og du kan derfor trygt nyte utendørsaktiviteter året rundt.

Universitet ligger bare en 20 minutters kjøretur fra den berømte Carlsbad og Oceanside beach og 50 km nord fra downtown San Diego, berømt for sine attraksjoner og kultur, f.eks  San Diego Zoo, Sea World, baseball, fotball og amerikansk fotball. Det er heller ikke mer enn 150km til Los Angeles, verdensberømt for sine kjente attraksjoner som Hollywood, Beverly Hills, Disneyland med mer.

 

Høres California State University, San Marcos spennende ut?
Kontakt oss!
Contact