Hawaii Pacific University

Utsikt over Hawaii Loa Campus
 

Studere på Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific University (HPU) er blitt et svært populært studiested blant norske studenter. HPU har et bredt studietilbud, og du havner i mindre klasser med tett oppfølging fra lærerne. Både HPU og Hawaii er svært multikulturelt, og du møter mennesker fra hele verden. På fritiden har du muligheten til å besøke verdenskjente turistattraksjoner. Ellers er det bare å trekke inn den unike Aloha-stemningen og "Hang loose!".

Hva kan du studere på Hawaii Pacific University?

Blant annet PR, miljøvitenskap, sykepleie, ledelse, markedsføring, marinbiologi, psykologi, historie, sosiologi, finans, økonomi, antropologi, internasjonal business, internasjonale relasjoner, multimedia, digitale medier, kommunikasjon, entreprenørskap og reiseliv.

Akademisk omdømme

Hawaii Pacific University er kjent for sin akademisk kvalitetet, internasjonale studentmiljø og relativt lave skolepenger.

U.S. News & World Report omtaler HPU som en av "America's Best Colleges" og vektlegger mangfoldet i kategorien "Most International Students".
Barron's anbefaler HPU som "Best Buy in College Education" blant 3.900 andre skoler i USA.
The Princeton Review  plasserer HPU blant de beste "Best Western Colleges" og "Best Values Colleges".
Rugg's Recommendations on the Colleges plasserer HPU som en av USAs topp 100 skoler.

Hvorfor studere på Hawaii Pacific University?

Hawaii, behøver vi si mer? Med tropisk varme og noen av verdens vakreste strender kan du virkelig nyte studieavbrekkene. Som populær turistdestinasjon skorter det ikke på ting å se og gjøre. HPU kan vise til studenter fra mer enn 100 forskjellige land, og du vil få muligheten til å knytte vennskap fra hele verden. Studenter på Hawaii trekker også spesielt frem den tette kontakten de får med lærere og medstudenter. Innbyggerne på Hawaii er også kjent for sin vennlighet, og det er helt dagligdags å prate til ukjente i heiser og på busser. Her er alt lagt til rette for at du får en studietid med fantastiske minner.  

Hawaii Pacific University kan gi opptak til andreåret av en bachelorgrad for studenter rett fra videregående skole i Norge. Du vil dermed få støtte fra Lånekassen til hele bachelorgraden.

Fakta

Antall studenter: 8300
Antall internasjonale studenter: 2700
Akademisk kalender: Studiestart i september og januar
Nivå og studieavgifter:
Study Abroad (1-2 semestre) fra 9250 USD per semester (2013/14) 
Bachelorgrad fra 9990 USD per semester (2013/14)
Mastergrad fra 7425 USD per semester (2013/14)

Universitetets hjemmeside: Hawaii Pacific University

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller vil søke. KILROY education hjelper deg gratis med å søke og gir deg veiledning underveis. Vår kunnskap er din trygghet!

Kontakt oss for mer informasjon om Hawaii Pacific University
Kontakt oss
Kommentarer
Martin
Hei. Jeg er 32 år og kan tenke meg å ta med familien til utlandet. Vi har 3 mann på vei og min samboer skal da ikke jobbe. Jeg ønsker et karriereskifte grunnet en skade. Masternivå 1 år. Har master i idrett. Hva er mine muligheter og får jeg støtte fra Lånekassen? Har 4 i engelsk, gikk ut av vgs i 2000.
31.10.2013 19:17:04
Tori Lind Kjellstad
Hei Marita:) jeg tenker på samme tingen,har en sønn og er alenemor jeg også,.kunne jo kanskje ha funnet ut noe sammen om det vil bli aktuelt, bare ta kontakt :)
10.03.2014 17:28:45
obaid2803
så vidt jeg forstår dekker ikke lånekassen første året for bachelor studiene i Usa, gjelder det for masterstudiene også? altså hvis jeg har til hensikt å studere meg til master; dekker lånekassen 1. året da?
20.03.2014 22:33:34
Eirik Morvik
Hei! Jeg lurte på noe angående fysioterapi-studiet. Har den karakterkrav? Og når begynner semesteret? Når må man søke? Takker for svar :)
25.01.2012 00:09:21
Nicoline_petersen
Var inne å tittet på HPU. Er det høye krav til ferdigheter? og er det tillegsfag ved siden av?
20.03.2012 10:21:43
Nicoline_petersen
Høye krav til volleyballstudenter*
20.03.2012 10:22:34
KILROY
Hei Nicoline, Vi har ikke noe eksakte krav for å komme på volleyballaget, men om man ikke får plass på laget, er det også muligheter å danne eget lag som ikke spiller profesjonelt. Man bruker fritiden på å spille og får ikke studiepoeng. mvh KILROY
20.03.2012 10:54:07
AndreasJ
Har fått mail fra Jimmi ved HPU nå, om at de endelig har fått godkjent at norske studenter kan komme rett inn på sophomore year som transfer student    uten høyere utdanning. Det betyr at man kan ta bachelor på ca 3,5 år + master 1,5 år! :)
11.04.2012 12:41:01
KILROY
Hei! Dersom du ønsker å søke deg inn som transfer-student på Hawaii Pacific University, må du sende inn en søknad på ordinær måte og samtidig be universitetet vurdere den utdanningen du har fra før. Det er ingen garanti for at du vil få godkjent alle fagene dine, da det kommer an på hva du har søkt på og hvilke fag du har tatt tidligere. Men en del fag vil du nok kunne få innpass for på HPU. Vær imidlertid oppmerksom på at bachelorgrader i USA er på 4 år. Har du to år med høyere utdanning fra før når du søker deg inn som transferstudent, må du derfor belage deg på å gå minst to år til for å fullføre bacheloren på HPU. Du bør ha ca «C» i snitt for å søke deg inn som transferstudent. Vær oppmerksom på at HPU ikke kan godkjenne emner du har fått «E» i. Dersom du har 4 eller bedre i engelsk fra vgs, og det ikke er mer enn 5 år siden du fikk karakteren, slipper du som regel å ta en språktest. Mvh, KILROY
27.04.2012 07:42:09
blog comments powered by Disqus
Contact