Michigan State University

MSUs egne maskot - Sparty!
 

Studere på Michigan State University (MSU)

Med over 50 000 studenter fra over 130 forskjellige land og fra alle USAs 50 stater, er Michigan State University (MSU) kjent for å ha "the campus that never sleeps". MSU blir dessuten ansett som som en av verdens beste universiteter når det kommer til forskning, så her vil du kunne gå det beste av to verdener, en god skole og et fantastisk studentmiljø!

Hva kan jeg studere på MSU?

Som internasjonal student har du muligheten til å ta 1-2 semestre på MSU gjennom deres "American Semester Program" (ASP), som vil gi deg muligheten til å velge blant fag fra mer enn 200 ulike studieretninger fra 17 forskjellige fakulteter.

Hvorfor studere på MSU?

MSU ble grunnlagt i 1855 og er i dag et av USAs aller største universiteter. Det store antallet studenter resulterer i skolen har en mangfoldig studentmasse og at det alltid noe gøy som foregår på skolens ikoniske campus.

Som student på MSU blir du raskt en del av det viltre studentlivet som gir deg muligheten til å bli kjent med både amerikanske og internasjonale studenter. MSUs studenter er stolte av skolens gode studentmiljø og referer til seg selv som "Spartans". De er nemlig sportsfrelste hele gjengen og det er lett å la seg rive med i den sportsgale atmosfæren. Idrettsarrangementene er alltid ukas høydepunk og studentene elsker sine idrettslag enten det er basketball, amerikansk fotball, ishocky eller fotball. Finn fram grønnfargene og la deg rive med!

Akademisk omdømme

  • MSU er rangert som nr. 101 på Times Higher Education liste over de beste universitetene i verden (2016/2017).
  • MSU er rangert som nr. 160 på QS' World University Rankings (2016)
  • Eli Broad College of Business er akkreditert av AACSB

Fakta

Antall studenter: 50 000
Antall internasjonale studenter: 7 000
Akademisk kalender: Inntak vår og høst
Nivå og studieavgift: Study Abroad fra 11 156 USD per semester (2016/2017).
NB! MSU er på tilleggsstipendlisten til Lånekassen som gir muligheten til ekstra støtte til skolepenger.

Universitetets hjemmeside: Michigan State University

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller ønsker å søke på MSU. KILROY hjelper deg med å søke og gir deg den veiledningen du trenger underveis, helt gratis! 

Høres Michigan State University spennende ut?
Kontakt oss!
Contact