Michigan State University

Studentlivet på Michigan State University (MSU) - KILROY

Studentlivet på Michigan State University (MSU)

Campusen til MSU er stor, veldig stor, men du oppdager raskt at den er som en liten by full av vennlige mennesker, koselige parkområder og hyggelige nabolag. Her kan du finne dine helt egne favorittsteder for studier, avslapning og mat, alt innenfor gangavstand!

Studentmiljøet på MSU

MSU har et eget Study Abroad-team som hjelper studentene med alt de måtte trenge, både før, under og etter oppholdet på MSU. Så du er sikret en god start når du kommer til MSU. Når du først har kommet fram har du et hav av studentaktiviteter å velge blant, skolen har nemlig over 550 registrerte studentorganisasjoner, så her finnes det noe for alle!

Studentbolig i Michigan

MSU har en av de største studentboligkompleksene i USA og studenter som ønsker å bo på campus, bor i dorms, der de vanligvis deler rom med en amerikansk student av samme kjønn. Når man bor på campus er måltider inkludert som en del av leien. Mange internasjonale studenter velger derfor å bo privat utenfor campus, så de får friheten til å lage sin egen mat. Trenger du hjelp til å finne bolig står de ansatte på MSUs boligkontor klare til å hjelpe deg.

Høres Michigan State University spennende ut?
Kontakt oss!
Contact