Michigan State University

Studere i Michigan - Studere i USA med KILROY

Studere i Michigan

MSU ligger i East Lansing, en klassisk amerikansk studentby. Byen er tydelig preget av de mange studentene, men har likevel klart å bevare sin koselige småbysjarm, med familiedrevne restauranter, små butikker og sjarmerende lokale samlingspunkter.

East Lansing ligger sør i det sentrale Michigan, kun et par kilometer øst for delstatshovedstaden Lansing. Byen er kjent for sine mange årlige festivaler, og kan by på alt fra kunst- og musikkfestivaler, til matfester og filmfestivaler. 

Michigan er omringet av de verdensberømte "Great Lakes" (Ontariosjøen, Eriesjøen, Øvresjøen og Michigan-Huronsjøen), og kan by på storslagne naturopplevelser for friluftsinteresserte. Enten du vil ta en rolig kanotur på sommeren eller kose deg i herlig pudder i de nærliggende skianleggene på vinteren. Er du glad i bylivet og har lyst til å dra på litt urban exploring finnes det nok av spennende byer i området. Detroit ligger kun 75 minutter med bil unna East Lansing, mens Chicago og Toronto ligger respektive 3,5 og 4,5 timer unna. 

Klimaet i Michigan

East Lansing har varme solfylte somre og deilige snørike vintre (litt som Norge):

  • Gjennomsnittlig makstemperatur i august (høstsemesteret): 26.5 C.
  • Gjennomsnittlig makstemperatur i januar (vårsemesteret): 0 C.
Høres Michigan State University spennende ut?
Kontakt oss!
Contact