San Diego State University

SDSU holder til i solfylte San Diego i California
 

Studere på San Diego State University

I en av Californias mest attraktive byer ligger San Diego State University. Det vakre campusområdet er nær både strand, storby og grensen til fargerike Mexico. På SDSU kan du studere i et eller to semester som del av graden din her hjemme.

Hva kan du studere på San Diego State University?

KILROY education samarbeider med American Language Institute (ALI) som tilbyr internasjonale studenter å ta 1 til 2 semestre på San Diego State University. Universitetet tilbyr 78 ulike retninger på bachelornivå. Som Study Abroad-student kan du velge fag fra samtlige av dissse emnene. Du finner blant annet fag innen art & design, media, performing arts, business og social sciences, og mye mer.

Det er også mulig å ta fag på masternivå som Study Abroad-student forutsatt at du har begynt på en mastergrad her hjemme.

Akademisk omdømme

San Diego State University er det største universitet i San Diego og det femte største i California. SDSU er rangert blant landets beste nasjonale universiteter ifølge U.S. News & World Report's "America's Best Colleges 2012 Guide".

College of Business Administration på SDSU er akkreditert av AACSB International

Hvorfor studere på San Diego State University?

San Diego State University har et godt akademisk rykte, og med cirka 30.000 studenter er SDSU det største universitetet i systemet "California State University". KILROY education tilbyr, i samarbeid med SDSU, et eller to semestre ved universitetet som del av din utdannelse her hjemme.

SDSU vil gi deg en uforglemmelig opplevelse av studentlivet i USA!

OBS! KILROY kan kun hjelpe med søknader til studier på 1-2 semestre som en del av allerede påbegynte studier i Norge.

Fakta

  • Antall studenter: 30000
  • Antall internasjonale studenter: 1000
  • Akademisk kalender: Studiestart i januar og september
  • Nivå og studieavgift: Study Abroad fra 7250 USD per semester (2013)

Det er ikke mulig å søke seg til en hel bachelor- eller mastergrad på SDSU gjennom KILROY education. 

NB! Fra høsten 2011 får du ikke støtte fra Lånekassen til studier via American Language Institute uten å være tilknyttet et lærested i Norge. Lånekassen gir ikke lån og stipend med mindre du kan vise til forhåndsgodkjenning av fag fra et universitet eller høgskole i Norge.

Universitetets hjemmeside: San Diego State University

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller vil søke. Vi hjelper deg gratis med å søke og gir deg veiledning underveis. Vår kunnskap er din trygghet!

Høres San Diego State University spennende ut?
Kontakt oss!
Contact